miercuri, 8 februarie 2012

STELICA TANASE,NEPLATIT DE REALITATEA TV A LUI ELAN REFUZA SA MAI INTRE IN EMISIE!

Stelian Tănase, neplătit de Realitatea TV, refuză să mai intre în emisie

Stelian Tănase refuză să mai  realizeze emisiunile următoare de la Realitaea TV din cauza neachitării sumelor pe care postul TV i le datorează. Decizia a fost luată din 3 februarie, când nu a mai dorit să intre în emisie.
Stelian Tănase, coprezentator al emisiunii Tănase și Dinescu, a refuzat să mai prezinte emisiunea din data de 3 februarie în semn de protest pentru că reprezentanții Realitatea Media nu i-au plătit banii pe care îi datorează, scrie paginademedia.ro.
Mai precis este vorba despre  32 de episoade din serialul București, Strict secret pe care le-a realizat pentru postul de știri, a declarat Stelian Tănase
Din acest motiv, Stelian Tănase a decis să-și ia un concediu pe perioada indefinită sau, mai precis, până când aceste probleme vor fi rezolvate. “Am plecat în vacanță și când o să fie nevoie de mine cu siguranță o să mă mai invite“, a declarat Stelian Tănase pentru paginademedia.ro.
În schimb, Mircea Dinescu a declarat că va veni în continuare  la Realitatea. “Este o problemă a lui Stelian Tănase cu Realitatea TV. Când se va întoarce, voi reveni cu plăcere la emisiune,” a declarat Mircea Dinescu.
Dinescu urmează să-și lansesze o nouă emisiune care va intra în grila Realității cel mai probabil de săptămâna viitoare. Noua emisiune se va numi Politică și delicatețuri.

Niciun comentariu: