marți, 28 februarie 2012

TEODOR MELESCANU"PENELISTUL"ACCEPTA O COABITATE CU GROPARUL ROMANIEI BASESCU!

Vezi cât de penelist a fost Teodor Meleșcanu

Nominalizarea senatorului PNL, Teodor Meleșcanu, la șefia Serviciului de Informații Externe este pe punctul de a declanșa  un scandal la nivelul PNL. Prin nominalizarea lui Meleșcanu, președintele Traian Băsescu încearcă o mutare de maestru în partida cu Opoziția, încercând o destabilizare a USL. De asemenea, este știut că președintele Crin Antonescu a avut de-a lungul vremii unele conflicte cu Meleșcanu.
"Culpa" lui Meleşcanu persistă din momentul în care într-un interviu acordat, în luna septembrie 2011,  "Evenimentului zilei", senatorul liberal afirma că o coabitare cu Traian Băsescu este posibilă, după alegerile de anul acesta.
Conducerea PNL, dominată de fideli ai lui Antonescu, l-a pus imediat în discuţia Biroului Permanent. Ulterior s-a anunţat public că “oricine poate considera că ar putea să coabiteze cu Băsescu, dacă doreşte să facă acest lucru să o facă din afara PNL".
"Hai să nu ne păcălim, ca nu suntem toţi diplomaţi. Unii suntem oameni proşti, din popor, eu, de exemplu. Coabitare în sens tehnic, e una, şi coabitarea pe care ne-o povesteşte Meleşcanu într-un interviu, taman acum, când murim noi de gât cu Băsescu, pe care o şi explică, cică şi când eram la guvernare noi ne certam cu Băsescu, era foarte greu, dar până la urmă găseam soluţiile bune pentru ţară", afirma Antonescu la o lună după acel interviu.
De altfel, Teodor Meleșcanu a fost catalogat drept un vârf de lance de către gruparea liberală care să se opună actualului lider al partidului, Crin Antonescu. În acest sens, omul de afaceri Dinu Patriciu, încă de anul trecut, a decis să se implice în lupta internă din PNL, având scopul de a coaliza o grupare de opoziție la adresa lui Antonescu, în care să-i reunească pe liderii marginalizați de președintele PNL, cum ar fi Andrei Chiliman, Radu Stroe, Varujan Vosganian sau Ludovic Orban.
Este cunoscută, de altfel, campania de denigrare a lui Crin Antonescu din Adevărul, unde ginerele lui Meleșcanu, Peter Imre,  este directorul general al trustului de presă Adevărul Holding, patronat de Patriciu.

Un comentariu:

Robert Horvath spunea...

THEODOR MELESCANU UN VECHI PRIETEN AL TERORISMULUI ! MEMORIU DENUNT CATRE FBI !

Mircea Raceanu, un fost diplomat condamnat la moarte de Ceausescu in 1989 sub acuzatia de spionaj in favoarea SUA, sugereaza in cartea sa “Infern ‘89″ ca fostul ministru al Apararii, Teodor Melescanu, la randul sau, diplomat de cariera format in perioada razboiului rece, a FOST AGENTCEAUSESCU IN SUA . De altfel, potrivit lui Raceanu, toti diplomatii de cariera care activau in afara tarii “apartineau intr-o forma sau alta Securitatii”.

FBI
935 Pennsylvania Avenue, NW
Washington, D.C. 20535-0001

Joseph M. Demarest, Jr. – Assistant Director, International Operations Division
Ma numesc Robert Horvath. Sunt ziarist de investigatii.
in SUA. Specialitatea mea Terorismul International si Contrabanda de Armament.
Va rog sa-mi acordati urgent o audienta.
fragment :
DIRECTORUL ADJUNCT AL AEROPORTULUI OTOPENI VASILESCU A RELATAT AUTORITATILOR AMERICANE ,SUB JURAMANT DE PREZENTA A DOI MINISTRII PE AEROPORTUL OTOPENI ....... IN TIMPUL A ZECI DE TRANSPORTURI ILEGALE DE ARME CATRE TERORISTI.
MELESCANU...APARARE . BASESCU ...TRANSPORTURI !
PRIMUL ESTE ACTUAL SEF AL SERVICIULUI EXTERN ...AL DOILEA PRESEDINTELE ROMANIEI !
DESCHIDETI

http://www.myspace.com/val2002
THEODOR MELESCANU - MINISTRUL DE EXTERNE
PREZENT PE AEROPORTUL OTOPENI IN TIMPUL OPERATIUNII DE TRANSPORT DE ARME CATRE TERORISTI.....NOAPTEA 16/17 .04 1998

THE ECONOMIST
ttp://www.economist.com/node/10853742/comments

CUPLUL BASESCU - MELESCANU A CORDONAT SUTE DE TRANSPORTURI
CATRE ORGANIZATII TERORISTE INCLUSIV RACHETE
CARE AU DOBORARAT ELICOPTERE SI AU UCIS PILOTI SI SOLADATI AMERICANI :

When his business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost hundred flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc. Now Mr. Bratiloveanu is in charge like comercial representative of Romanian Ambassy at Moskaw. He gave to V. Bout the memory stick with the price of Romanian surface-to-air missile systems for FARC guerrilas.

ACESTI DOI CRIMINALI TREBUE EXTRADATI DE URGENTA PE BAZA TRATATULUI DE EXTRADARE SUA - ROMANIA.