luni, 20 februarie 2012

MIHAELA (TARANU)RADULESCU SE INTOARCE .VA FACE "DUMINICA IN FAMILIE"LA REALITATEA TV.A FOSTULUI EI SOT ELAN!

Mihaela Rădulescu se întoarce în televiziune. Va face ”Duminica în familie”, la Realitatea TV

După aproape doi ani şi jumătate în care a stat departe de televiziune, Mihaela Rădulescu are planuri de întoarcere pe micile ecrane, cu emisiunea ”Duminica în familie” la realitatea TV, postul lui Elan Schwartzenberg, fostul ei soţ.
Sorin Enache, directorul general al Realităţii TV, a confirmat pentru revista Story introducerea emisiunii ”Duminica în familie” în grila de programe a postului, dar a precizat că mai sunt multe detalii de pus la punct până când va fi difuzată prima editiţe a show-ului.
“Mihai Tatulici este cel care a venit cu propunerea , el fiind şi cel care va fi producătorul emisiunii. (…) Potrivit planurilor iniţiale , prima ediţie a emisiunii urma să fie difuzată la începutul lunii martie. E posibil ca termenul să fie decalat pentru că, momentan, discuţiile dintre repreyentanţii televiziunii şi Mihaela Rădulescu au îngheţat”, a declarat Sorin Enache.
“M-am întâlnit de două, trei ori cu ei, am pus la punct coordonatele principale, urmând ca săptămânile viitoare să discutăm detaliile legate de format, studiouri, detalii care sunt foarte importante pentru o astfel de producţie”, a mai declarat Enache.

Niciun comentariu: