marți, 7 februarie 2012

OPOZITIA CERE DECONSPIRAREA AGENTILOR DIN PRESA SI POLITICA,DUPA NUMIREA LUI UNGUREANU CA PREMIER!

Opoziția cere deconspirarea agenților din presă și politică, după numirea lui Ungureanu

Crin Antonescu a denunțat ”guvernarea cu Serviciile pe față” și faptul că Băsescu refuză cerința populară de a organiza anticipate. Opoziția cere deconspirarea agenților pe care serviciile secrete îi au în mass media sau în partide, după intrarea lui Mihai Răzvan Ungureanu în jocul lui Traian Băsescu și al Coaliției de guvernare. USL a anunțat că nu va participa la votarea noului guvern, iar cei care îl susțin trebuie să își asume această măsură antipopulară.
Prin introducerea lui Mihai Ungureanu în viața politică Traian Băsescu dă apă la moară celor care îi reproșau că folosește serviciile secrete pentru controlul Puterii. De asemenea, anulează, cel puțin în ceea ce privește SIE, propunerea lui Victor Ponta. Liderul PSD s-a pronunțat public în favoarea menținerii în funcție a șefilor serviciilor secrete, după alegeri, în măsura în care acestea și-au păstrat echidistanța politică.

Antonescu: Nu participăm la lucrările comisiilor pentru audierea miniştilor

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că USL nu va participa nici la lucrările comisiilor parlamentare care îi vor audia pe miniştrii propuşi de Mihai Răzvan Ungureanu, coaliţia să îşi asume această guvernare.

Niciun comentariu: