luni, 4 iulie 2011

VICTOR PONTA(PSD):FUNERIU AR TREBUI SA-SI DEA DEMISIA DIN GUNCTIA DE MINISTRU AL EDUCATIEI PENTRU DEZASTRUL DE LA BAC-2011!

Victor Ponta: Funeriu ar trebui să-şi dea demisia

Modul in care s-a desfasurat examenul de bacalaureat a fost o "terapie de soc nedreapta", este de parere presedintele PSD, Victor Ponta.
"Cred ca cei care au copii stiu ce spun: nu te apuci sa-i spui copilului ca ei sunt de vina. Denota o gandire tipica celor aflati la putere. Nu cred ca o jumatate de generatie nu poate sa faca fata", a declarat Ponta, la Realitatea TV, pe margine rezultatelor dezastruoase inregistrate la examenul de bacalaureat.
Cand un sistem merge prost, seful sistemului, in acest caz ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, are responsabilitatea cea mai mare, a mai spus Ponta.
Liderul PSD a sustinut ca Funeriu ar trebui sa-si dea demisia, dat fiind faptul că acesta "nu a inteles sistemul de educatie".
"Ideea nu este sa ai ca scop sa distrugi jumatate din generatie. Domnul Funeriu este un om total nepregatit pentru o sarcina asa dificila", a declarat Ponta.
In plus, el crede ca demisia se impune nu doar pentru ca au promovat doar jumatate din copii, ci si pentru ca jumatate dintre parintii copiilor "simt revolta la adresa unui om".

Niciun comentariu: