joi, 7 iulie 2011

KELEMEN HUNOR INCEARCA SA "DREAGA BUSUIOCUL":COALITIA DE LA GUVERNARE NU ESTE VACA NEBUNA A ROMANIEI"!

Kelemen Hunor: "Coaliția de guvernare nu este vaca nebună a României"

"Coaliţia de guvernare nu este «vaca nebună a României» şi nu doreşte altceva decât îmbunătăţirea situaţiei. Sigur că vor fi acceptate pachetele de legi economice, aceste propuneri vin şi de la noi, şi de la PDL şi vor fi armonizate, aşa cum am stabilit", a afirmat Kelemen Hunor, președintele UDMR, pentru Agerpres, miercuri, la Tabăra de Vară de la Izvoru Mureşului.
Ministrul Culturii a precizat că intenţia UDMR şi PDL este de a avea măsuri care să ducă la păstrarea echilibrului bugetar şi "la o creştere mică de 2-3 la sută, pentru următorii 2-3 ani". Kelemen nu a spus despre ce măsuri de redresare economică este vorba, dar a subliniat că "vor fi măsuri economice şi sociale".
Preşedintele UDMR a deschis, miercuri, Tabăra de Vară a Uniunii de la Izvoru Mureşului, la care participă 240 de elevi şi studenţi maghiari din România. Un număr de 60 de invitaţi din România şi Ungaria le vor vorbi celor prezenţi.
Tema din acest an a taberei este "E bine să fii ardelean", iar printre subiectele puse în discuţie se numără reorganizarea administrativă, dorinţele maghiarilor din România, legea referendumului sau a voluntariatului.

Niciun comentariu: