duminică, 31 iulie 2011

BCR VA IMPRUMUTA PRIMARIA VOLUNTARI CU 56 MILIOANE EURO PENTRU INVESTITII SI REFINANTAREA DATORIILOR!

BCR va împrumuta Primăria Voluntari cu 56 milioane euro pentru investiţii şi refinanţarea datoriilor

Banca Comercială Română (BCR) va împrumuta Primăria Voluntari (judeţul Ilfov) cu suma de 237,4 milioane de lei (56 milioane euro) pe o perioadă de 20 de ani, bani care vor fi folosiţi pentru cofinanţarea unor investiţii şi refinanţarea datoriei autorităţii locale.
Contractul de împrumut a fost semnat în luna iunie, în urma unei licitaţii la care au depus oferte BCR şi o altă bancă, potrivit datelor publicate pe www.e-licitatie.ro.
Comisioanele şi dobânzile pe care le va plăti Primăria Voluntari pe perioada împrumutului se ridică la 204,31 milioane de lei.
Împrumutul şi costurile asociate vor fi rambursate din sursele primăriei, precum şi din fonduri europene, se specifică în caietul de sarcini al licitaţiei.
Primăria Voluntari estimează pentru acest an venituri de 218,56 milioane lei, acestea urmând să crească uşor în 2012, la 222,93 milioane de lei.
La nivelul anului 2030, primăria a estimat că veniturile vor atinge 354,5 milioane de lei, potrivit datelor din documentaţia anunţului de participare, publicat la începutul lunii aprilie.

Niciun comentariu: