vineri, 8 iulie 2011

SEVER VOINESCU COTOI:PD-L ISI EVALUEAZA MINISTRII,DAR NU DISCUTA DESPRE REMANIERE!

Sever Voinescu: PDL îşi evaluează miniştrii, dar nu discută deocamdată de remaniere

Sever Voinescu: PDL îşi evaluează miniştrii, dar nu discută deocamdată de remaniere
07 iulie 2011
Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a declarat că în PDL nu s-a discutat despre remanierea guvernamentală, precizând că partidul este într-un proces de evaluare a celor numiţi în funcţii politice, informează Mediafax.
Întrebat despre vizita preşedintelui Traian Băsescu la Palatul Victoria şi dacă în PDL s-a discutat despre remaniere, Voinescu a spus: "Remanierea nu s-a discutat în PDL. PDL este în acest moment într-un proces de evaluare a tuturor celor numiţi în funcţii politice, secretari de stat, subsecretari de stat, şamd. Acest proces de evaluare va continua. Noi am planificat ca procesul să fie derulat pe parcursul acestei veri".
El a adăugat că Guvernul însuşi este într-un proces de evaluare a miniştrilor şi prioritatea absorbţiei fondurilor europene este de grad zero, fiind un criteriu important pentru evaluarea miniştrilor de resort.
Întrebat dacă prezenţa lui Traian Băsescu la Guvern are legătură cu acest subiect, Voinescu a răspuns: "Nu ştiu".
Preşedintele Traian Băsescu a fost, joi, la Guvern, unde a avut o discuţie cu premierul Emil Boc, înaintea şedinţei pe care şeful Executivului o va avea cu miniştrii privind fondurile europene.
La plecare, Băsescu a fost condus până la maşină de către premierul Boc.
Stadiul absorbţiei fondurilor UE va fi analizat joi, într-o reuniune programată să fie organizată la Palatul Victoria, iar monitorizarea procesului de atragere a banilor europeni va continua pe perioada verii, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc.
"Absorbţia fondurilor europene este un obiectiv aflat permanent sub observaţia Guvernului, chiar mâine (joi-n.r.) vom avea încă o şedinţă pe absorbţia fondurilor europene, astfel încât pe perioada verii nimeni să nu ia piciorul de pe pedala acceleraţiei", a spus Boc.

Niciun comentariu: