joi, 21 iulie 2011

PIESA "BLONDA,CHIORUL SI PITICUL"S-A JUCAT ASEARA LA PALATUL COTROCENI IN ABSENTA LUI TRAIAN BASESCU SI A ALTOR POLITICIENI!

Piesa "Blonda, chiorul si piticul" s-a jucat aseara la Palatul Cotroceni, in absenta presedintelui Traian Basescu si a oricaror politicieni.

Blonda, chiorul si piticul, la Cotroceni! A lipsit presedintele (Poze)

Piesa a intrat in atentia mass-media in luna mai, atunci cand reprezentatia a fost anulata dupa ce directoarea Salii Dalles i-a cerut regizorului Stefanis Lupu sa schimbe titlul spectacolului pentru a fi jucat in continuare in respectiva institutie.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu, Valeriu Turcan, a declarat la acel moment ca seful statului a invitat trupa de artisti sa joace piesa "Blonda, chiorul si piticul" la sala de spectacole a Palatului Cotroceni, la o data care urma sa fie stabilita de comun acord. Valeriu Turcan preciza ca seful statului ar urma sa fie prezent in sala, alaturi de sotia sa, Maria Basescu.
Desi Presedintia si-a rezervat aproximativ 20 de invitatii, la spectacolul de aseara au fost prezenti doar invitati din partea actorilor. Acestia au apreciat reprezentatia, unul dintre ei declarand, la final: "Mie mi s-au parut in regula. Mi-au placut si actorii, mi-au placut si replicile, scrise inteligent. O radiografie a societatii romanesti. Nu (contine n.r.) obscenitati, ci face niste trimiteri".
"Blonda, chiorul si piticul" la Cotroceni
"Blonda, chiorul si piticul" la Cotroceni

Regizorul Stefanis Lupu a declarat inaintea spectacolului ca spera ca presedintele sa vina la un viitor spectacol. "Sincer, m-am asteptat la prezenta domnului Basescu, dar, probabil, problemele pe care le are l-au facut sa nu vina in seara aceasta. Speram sa vina la urmatorul. Nu am avut nicio discutie cu domnul Basescu", a spus Lupu.

Niciun comentariu: