joi, 14 iulie 2011

DOSARUL BORBELY:DNA,DESCINDERI SI PERCHEZITIE IN DOUA APARTAMENTE ALE LUI IOAN CIOCAN!

Noi descinderi în dosarul Borbely: Două apartamente ale lui Ioan Ciocan, percheziţionate de DNA

Noi descinderi în dosarul Borbely: Două apartamente ale lui Ioan Ciocan, percheziţionate de DNA
Noi percheziţii în dosarul Laszlo Borbely. Alte două apartamente, aparţinând omului de afaceri Ioan Ciocan au fost verificate în această dimineaţă de procurorii DNA, în scopul de o abţine un aviz pentru începerea urmăririi penale.

Potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Antena 3blocul se află situat în centru Capitalei, pe Calea 13 septembrie, iar afaceristul Ioan Ciocan deţine două apartamente în clădire.

Mai mult decât atât consilierul directorului general al "Apelor Române", Mihai Urzică se afla pe lista locatarilor al unuia din cele două apartamente., lucru care confirmă o posibilă legătură între acesta şi ministrul Borbely.

În dosarul în care ministrul Laszlo Borbely este suspectat de trafic de influenţă s-a început deja urmărirea penală a omului de afaceri Ioan Ciocan şi a unui consilier al ministrului Mediului, Szabolcs Szepessy.

Anchetatorii susţin că acesta a intervenit pe lângă Laszlo Borbely pentru atribuirea mai multor contracte ale Administraţiei Naţionale "Apele Române", firmei patronate de Ioan Ciocan.

Niciun comentariu: