marți, 19 iulie 2011

MAMA JURNALISTEI TRISTANE BANON,CEA CAREIL ACUZA PE DSK DE TENTATIVA DE VIOL,A FACUT SEX CU AGRESORUL FIICEI SALE!

Mama jurnalistei Tristane Banon, cea care îl acuză pe DSK de tentativă de viol, a făcut sex cu agresorul fiicei sale

Anne Mansouret, mama jurnalistei  Tristane Banon, a explicat cum a convins-o pe fiica sa în anul 2003 să nu depună plângere împotriva lui Dominique Strauss-Kahn, dând şi numele persoanelor pe care le-a consultat şi a făcut o mărturisire pe care nu i-o ceruse nimeni, a spus că ea însăşi, în anul 2000 a avut o relaţie cu fostul șel al FMI.
"Este un personaj cheie, visceral, în povestea lui Tristane Banon. Anne Mansouret, privire verde, fermecătoare şi colocvială, femeie de succes în comunicarea de lux timp de mulţi ani, devenită femeie politică, mamă dominantă a cărei umbră pare să apese greu asupra lui Tristane, femeia-copil", este descrierea pe care L'Express i-o face mamei jurnalistei, vicepreşedinte al Consiliului regional din Eure, potrivit realitatea.net.
În cadrul unei audieri de şase ore, Anne Mansouret a explicat cum a convins-o pe fiica sa în anul 2003 să nu depună plângere împotriva influentului om politic, dând şi numele persoanelor pe care le-a consultat şi a făcut o mărturisire pe care nu i-o ceruse nimeni, a spus că ea însăşi, în anul 2000 a avut o relaţie cu Strauss-Kahn. Relaţia consimţită, dar cu certitudine brutală, a avut loc într-unul din birourile de la OCDE, unde strauss-Kahn fusese numit consilier al secretarului general al organizaţiei. Anne Mansouret era prietenă cu fosta soţie a lui DSK, Brigitte Guillemette, care este şi naşa lui Tristane.
Anne Mansouret a spus că a ţinut să mărturisească acest lucru pentru a distruge potretul lui DSK făcut de prieteni, care spun că este un seducător, însă nu este capabil de violenţă. Femeia l-a descris pe Strauss-Kahn ca pe un predator, care nu încearcă să placă, ci vrea să ia, la care instincutul sexual declanşează un proces de dominaţie şi că fiica sa nu a ştiut niciodată despre această aventură, relatează realitatea.net.
După ce Anne Masouret i-a povestit lui Brigitte Guillemette ce i s-a întâmplat lui Tristane, fost soţie l-a sunat pe Strauss-Kan care i-ar fi spus că nu ştie ce l-a apucat: "M-am culcat cu mama şi am cedat când am văzut fiica".
Avocaţii lui Strauss-Kahn nu au comentat aceste declaraţii şi au spus doar că au depus o plângere pe numele lui Tristane Banon pentru denunţ calomnios.

Niciun comentariu: