marți, 19 iulie 2011

FOSTUL REPORTER DE LA NEWS OF THE WORLD,SEAN HOARE,A FOST GASIT MORT

Fostul reporter de la News of the World Sean Hoare, primul jurnalist care a afirmat ca fostul redactor-sef adjunct al tabloidului stia despre interceptarile telefonice, a fost gasit mort.

Reporterul de la News of the World care a facut dezvaluiri despre interceptari a fost gasit mort
Hoare a lucrat la publicatiile The Sun si News of the World cu Andy Coulson, inainte de a fi demis pentru probleme cu drogurile si bautura.
El a fost gasit mort ieri in locuinta sa din Watford. "Decesul este considerat in prezent ca neexplicat, dar nu suspect. Investigatiile politiei privind acest incident continua", a informat politia intr-un comunicat.
Hoare a dezvaluit ca Andy Coulson nu numai ca stia de interceptari, dar si-a incurajat personalul sa intercepteze convorbirile telefonice ale unor celebritati pentru a obtine exclusivitati. Mai mult, saptamana trecuta, el a declarat ca reporteri de la News of the World puteau folosi tehnologie destinata politiei pentru a localiza persoane utilizand semnalul de la telefoanele lor mobile, in schimbul unor plati pentru ofiteri de politie.
Coulson a demisionat in 2007 de la tabloid si a devenit ulterior directorul de comunicare al actualului premier britanic David Cameron, post pe care l-a abandonat in ianuarie din cauza acestui scandal.

Niciun comentariu: