duminică, 10 iulie 2011

NEW YORK POST:DSK,VIZITAT LA HOTEL DE O FEMEIE MARITATA INAINTEA PRESUPUSULUI ATAC SEXUAL!

New York Post: DSK, vizitat la hotel de o femeie măritată înaintea presupusului atac sexual


Foto: ReutersFoto: ReutersFostul director general al FMI, Dominisque Strauss-Kahn, a fost vizitat la hotel de o femeie măritată care lucrează în domeniul bancar cu doar câteva ore înaintea presupusului atac sexual asupra cameristei hotelului newyorkez Sofitel, informează New York Post.

Potrivit cotidianului american, femeia cu care Strauss-Kahn s-a întâlnit în camera de hotel ar fi fost "prietena" omului de afaceri, cu care acesta ar avea o relaţie secretă de mai mult timp. Femeia a fost suprinsă de camerele de filmare ale hotelului alături de Strauss-Kahn, pe data de 14 mai, înainte de presupusul atac sexual al fostului director al FMI asupra cameristei.

Cei doi au urcat cu un lift până la etajul unde se afla apartamentul lui Dominique Strauss-Kahn, femeia părăsind după un timp clădirea.

Camerista ar fi intrat, ulterior, în camera omului de afaceri şi, în jurul prânzului, a reclamat că acesta a agresat-o sexual.

Procurorii din New York au căutat-o pe femeia care îl însoţea pe Strauss-Kahn pentru a da o declaraţie, însă aceasta a refuzat să discute cu anchetatorii.

Niciun comentariu: