duminică, 17 iulie 2011

J. LO S-A DESPARTIT DE MARK ANTHONY,FIX INAINTE SA-I CUNOASCA PE WILLIAM SI KATE!

J. Lo s-a despărţit de Marc Anthony, fix înainte să-i cunoască pe William şi Kate! 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Întâlnirea ar fi trebuit să fie momentul lor de glorie din căsnicia de şapte ani.
Marc şi Jennifer trebuiau să fie invitaţii de onoare la Gala premiiilor Bafta de la Hollywood şi inclusiv să stea la aceeaşi masă cu prinţul William şi Kate.
În schimb, artista şi-a făcut apariţia într-o rochie verde şi provocatoare, semnată Pucci, însoţită doar de mama ei, Guadalupe, fostă educatoare din Bronx.

Toată lumea a fost uimită de faptul că vedeta a venit fără soţul ei, însă răspunsul nu a întârziat să apară.
Vineri seara, prin intermediul managerului cântăreţei, cuplul, care are o avere de aproximativ 240 milioane de lire, a anunţat că va divorţa.
Ei au spus că decizia a fost dificilă şi dureroasă, dar cei de la dailymail.co.uk au vorbit cu unii dintre confidenţii cuplului şi au aflat că la trei ani după ce s-au căsătorit în 2004, lucrurile au început să meargă prost.

«Nu este nicio surpriză. Marc este foarte posesiv. La început ea a găsit acest aspect atrăgător, deoarece el era mereu acolo pentru ea, plus că erau extrem de îndrăgostiţi unul de celălalt», a declarat stilistul vedetei.
Se pare că cei doi au mai întâmpinat nişte probleme şi în momentul în care mama artistei s-a mutat cu ei pentru a-i ajuta cu gemenii.


Niciun comentariu: