luni, 18 iulie 2011

TRAIAN BASESCU SI MEMBRII CABINETULUI SAU AU PETRECUT LA NUNTA FETEI LUI GABRIEL OPREA,MAFIOTUL LUI ADRIAN NASTASE!

Traian Băsescu şi membrii Guvernului au petrecut la nunta fetei generalului Oprea. Cine s-a mai aflat pe lista invitaţilor de la Palatul Snagov.

Preşedintele Băsescu şi marea majoritate a membrilor Guvernului au participat sâmbătă la nunta organizată de generalul Oprea pentru fata sa.
Preşedintele Băsescu şi marea majoritate a membrilor Guvernului au participat sâmbătă la nunta organizată de generalul Oprea pentru fata sa.
La evenimentul de la Palatul Snagov, aflat în administrarea RA-APPS, au fost prezente, conform surselor gândul, aproximativ 500 de persoane. La cea mai importantă masă au stat preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi soţiile acestora. Dintre membrii Guvernului au lipsit doar vicepremierul Marko Bela, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, ministru Mediului, Laszlo Borbely şi ministrul Agriculturii, Valeriu Tabăra. În rest, ceilalţi miniştri, printre care şi cel al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, au răspuns invitaţiei primite de la colegul său ministrul Oprea. De asemenea, pe lista invitaţilor s-au numărat liderii UNPR Marian Sârbu, Cristian Diaconescu şi Neculai Onţanu, parlamentarii UNPR, dar şi foşti colegi din PSD. Marian Oprişan, Eugen Bejinariu şi Vasile Dâncu au fost pesediştii care au participat la nunta generalului Oprea, trecând astfel peste adversităţile dintre cele două partide. "Sunt prieten cu domnul Oprea. A fost un eveniment privat şi nu vreau să comentez mai multe", a declarat pentru gândul Eugen Bejinariu. Şi Vasile Dâncu a confirmat că a participat la nunta prietenului Gabriel Oprea.
Invitaţii au fost rugaţi de organizatori să nu discute pe marginea subiectului, stabilindu-se să se păstreze discreţia. Conform surselor citate, preşedintele Băsescu a stat la nuntă până în jurul orelor 2.30, perioadă în care nu a dansat foarte mult. Atmosfera a fost întreţinută de bandul lui Geambaşu, în timp ce meniul a fost unul tradiţional. "A fost un meniu cu aperitiv, sarmale, friptură, un meniu cum găseşti la majoritatea nunţilor", a povestit un participant la evenimentul de la Palatul Snagov.
"Şeful mafiei personale al lui Adrian Năstase", reevaluat
Relaţia dintre preşedintele Traian Băsescu şi ministrul Gabriel Oprea s-a schimbat radical în ultimii ani. Dacă în timpul campaniei electorale din 2004, candidatul Băsescu a lansat un atac virulent la adresa lui Gabriel Oprea, pe care l-a numit "şeful mafiei personale al lui Adrian Năstase", între timp cei doi au devenit apropiaţi. Preşedintele l-a avansat în grad de general cu patru stele pe Gabriel Oprea pentru refuzul de a numi anumiţi oameni propuşi de PSD pentru conducerea Ministerului de Interne. Într-o declaraţia publică, preşedintele a explicat că l-a "reeavaluat", după ce a refuzat să "numească capi ai mafiei în structurile de securitate naţionale, în serviciile de informaţii ale MAI". Nici ministrul nu a rămas dator şi a afirmat că "Traian Băsescu este un adevărat bărbat de stat".

Niciun comentariu: