luni, 29 august 2011

STATUL MAFIOT AL REGIMULUI BASESCU:MAFIOTII CARE IL SPRIJINA LE BASESCU SE DISTREAZA ,IAR ROMANII MOR DE FOAME,LIPSA DE SPITALE,MEDICAMENTE,LOCURI DE MUNCA!



Uite rochia de 20.000 de euro a Alinei Vidican! Mireasa lui Borcea, păzită de nouă bodyguarzi.

După ceremonia religioasă care a durat aproape o oră, Cristi Borcea, alături de Alina, cea care i-a devenit mireasă şi în faţa Domnului, au plecat spre restaurantul unde 600 de invitaţi îi sărbătoresc.
Nuntă ca-n basme ce va ţine trei zile şi trei nopţi?
La nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican au cântat, până acum, Marcel Pavel şi Pepe, în timp ce invitaţii s-au putut delecta cu aperitive fine. Mai este aşteptată să cânte Andreea Bănică.
Mircea Sandu şi Mitică Dragomir, fiecare cu soţia sa, au stat la aceeaşi masă.
“Este o atmosferă normală, nu se serveşte nimic special, dar nu este totuşi o nuntă din Berceni. E nunta anului pentru că presa a facut-o nunta anului. Naşul Becali dansează în draci şi dansează bine. Mireasa e foarte frumoasă şi dansează şi ea. Cred ca l-a dus pe Cristi la lecţii de dans”, a spus Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului.
Cadou pentru Borcea! Dinamo a învins Oţelul cu 2-1
Jucătorii de la Dinamo i-au făcut o surpriză inedită lui Borcea, cu ocazia nunţii. Aceştia au reuşit să învingă cu 2-1 campioana României, Oţelul Galaţi. După eliminarea din Europa League, Dinamo a reuşit să deschidă scorul încă din repriza I prin Cosmin Moţi. În repiza secundă, Dinamo s-a văzut egalată în mintul 73, graţie punctului reuşit de Sergiu Costin. Marius Niculae, finul lui Borcea, a ţinut special să îi dedice victoria naşului său şi a punctat golul final în minutul 80.
Borcea s-a retras să vadă meciul lui Dinamo
Deşi încă nu sosiseră toţi invitaţii, mirii şi alaiul s-au retras după ora 8 în interiorul restaurantului, semn că acţionarul de la Dinamo vrea să urmărească meciul pe care echipa îl joacă în această seară cu Oţelul Galaţi. Partida poate fi urmărită pe unul dintre televizoarele uriaşe unde au rulat videoclipuri cu Cristi şi Alina. Între timp, mirele şi-a schimbat costumul cu unul de culoare închisă, iar mireasa a renunţat la voalul care a incomodat-o se pare toată ziua.
Decorul este impresionant la restaurantul unde are loc petrecerea soţilor Borcea. Un pian este aşezat pe o pasarelă suspendată deasupra piscinei, iar invitaţii se întreţin cu mirii, în jurul bazinului. Unii s-au aşezat deja în corturile de pe margine.
Alina a vărsat şampanie pe Borcea la nuntă. Vine botezul?
Cristi Borcea a renunţat la sacou la restaurant, iar mireasa a doborât din greşeală un pahar de şampanie pe cămaşa lui. Un valet l-a ajutat rapid. Naşul şi-a schimbat din nou costumul şi a trecut la o culoare potrivită pentru seară, negru. Ca să reziste probabil toată seara, Becali se întreţine cu cafea, dar are lângă el şi paharul cu şampanie.
De la biserică, la bal
12 valeţi se ocupă de parcarea maşinilor de la restaurantul de lux din Otopeni unde va avea loc petrecerea. Invitaţii au ajuns şi cu microbuzele la restaurant. Măsurile de securitate sunt sporite. Trei maşini de poliţie şi patru de la Jandarmerie sunt în preajma localului, pentru că există temeri că suporteri suparaţi ai echipei Dinamo ar putea să strice nunta. Printre primele vedete sosite la restaurant se numără Ilie Dumitrescu, care a venit însoţit de iubită, şi Denis Şerban, cu soţia. Alţi nuntaşi de seamă sunt Mircea Sandu, Victor Becali, Vasile Turcu, Mitică Dragomir, Viorel Păunescu şi Gheorghe Chivorchian, dar şi prezentatorul Kanal D Christian Sabbagh.
Tortul miresei are 2, 50 m şi 50 de kilograme. O cubaneză va rula trabucuri special pentru cei 600 de invitaţi, la cererea lui Becali.
Dintr-un elicopter ce survolează zona au fost aruncate zeci de baloane roşii şi albe.
Mirele a coborât imediat după naşii Becali din limuzina care i-a dus la biserică, într-un elegant costum alb, cu papion roşu. Galant, şi-a ajutat soţia să coboare. Alina are o rochie amplă, creată de designerul libanez Murad Zihair, cu un voal imens şi coroniţă de printesă. Buchetul a fost unul în cascadă, de orhidee albe.
Rochia de 20.000 de euro a Alinei, călcată în picioare de bodyguarzi
Alaiul a pornit apoi pe covorul roşu. Domnişoara de onoare nu prea şi-a facut treaba, pentru că, imediat după ce a coborât din maşina, Alina Vidican era gata-gata să işi piardă rochia, apoi voalul, călcate de bodyguarzi. Naşul Becali, la costum alb, era mândru nevoie mare lângă noua sa fină, pe care a dus-o apoi la altar.
Salariul bodyguarzilor angajaţi pentru nuntă este de 2.500 de euro pe lună, iar numai pentru azi ei primesc 500 de euro, susţine un suporter dinamovist.
Mireasa cel mai bine apărată
Nouă agenţi de securitate au încadrat vehiculul alb, împodobit cu flori şi panglici, care a ieşit de la reşedinţa din Pipera a lui Cristi Borcea. Geamurile fumurii n-au lăsat să se vadă nimic din rochia Alinei Vidican, care se afla înăuntru. Surpriza este păstrată pentru sosirea la biserica Adormirea Maicii Domnului.
Rochia miresei costă în jur de 20.000 de euro, iar nunta este estimată la aproape un milion de euro.
Petrecerea de după ceremonia religioasă se anunţă fastuoasă. Va avea loc la un local de fiţe, de unde nu lipseşte piscina. Tortul fabulos al celor doi va avea doi metri înălţime, iar printre delicatesele servite la se numără homar breton şi foie gras.
La ieşirea din biserică, mirii au fost întâmpinaţi de fluturi, o nouă tradiţie la nunţile fastuoase.
Mirii au plecat după ceremonie în Rolls Royce-ul primit cadou de către Alina de la naş. Maşina a fost condusă chiar de către Becali. Cristi Borcea a luat loc în faţă, iar fina şi naşa Luminiţa în spate.
Sursa:www.cancan.ro






Niciun comentariu: