sâmbătă, 6 august 2011

GABRIEL OPREA OMUL LUI BASESCU S-A INCRUSCRIT CU INTERLOPUL NETOIU!

Gabriel Oprea s-a incuscrit cu Netoiu!

Ministrul apararii, Gabriel Oprea, a fost nas de cununie la nunta fiului lui Gigi Netoiu, Pastorel Alexandru Netoiu, care a avut loc la Biserica Elefterie din Capitala, in urma cu aproape o saptamana. In ciuda evenimentului, care ar fi trebuit sa fie din cel mai fericit si incununat de voie-buna, atmosfera nu a fost deloc vesela. Gabriel Oprea si Gigi Netoiu au fost destul de retinuti unul cu celalalt dupa oficierea cununiei, nu au schimbat decat cateva amabilitati, fara sa para ca se simt bine unul in compania celuilalt, iar in timpul petrecut la Biserica, cei doi nu au zabovit prea mult impreuna. La randul lor, si mirii au fost destul de incordati, probabil din cauza emotiilor sau a caldurii, nu pareau ca se bucura pe deplin si ca savureaza un moment atat de fericit din viata lor.
Biserica Elefterie a fost pazita cu strictete  de garzile inarmate ale ministrului Gabriel Oprea, garzi care nu au permis nimanui necunoscut accesul in Biserica in timpul slujbei. Desi la averea si notorietatea unui om de afaceri ca Gigi Netoiu lumea buna a Capitalei s-ar fi asteptat la o nunta cu mult inainte anuntata si pregatita, in fapt, ceremonia a avut loc in mare secret, la fel si pregatirile, numai cei foarte apropiati familiei Netoiu au avut cunostinta de aceasta nunta.
Gabriel Oprea si Gigi Netoiu sunt fosti colegi de partid, acesta din urma fiind dat afara din PSD, desi era vicepresedinte al filialei Ilfov, dupa ce a organizat un miting de sustinere a lui Oprea in fata PSD Central, in 2009, an in care actualul ministru al Apararii, atunci ministru de Interne si membru PSD a fost zburat si de la MAI si din Partidul Social Democrat dupa ce l-a numit la conducerea unei structuri informative din Minister pe chestorul Virgil Ardelean, zis “Vulpea”, spre nemultumirea generala a PSD-istilor.
Grupaj foto realizat de G.I. A.










































































Niciun comentariu: