vineri, 19 august 2011

JIRINOVSCHI :MOLDODA VA ADERA LA FAMILIA NATIUNILOR IMPERIUL UI RUS!

Jirinovski e sigur că Moldova va adera la familia naţiunilor Imperiului Rus


“Și Ucraina, și Moldova inevitabil vor adera nu doar la uniunea vamală comună, dar și la uniunea Rusia – Belarus”. Declarația îi aparține vice-președintelui Dumei de Stat a Federației Ruse, Vladimir Jirinovski făcută în cadrul unui interviu pentru agenția de presă Novii Region.
Potrivit acestuia, în viitor ne așteaptă crearea unei noi uniuni din fostele cincisprezece republici sovietice. “Doar că noi propunem o uniune de state federale. Deja avem opt. Al nouălea va fi anul acesta. Al zecelea – cel belarus, la care în viitor se vor alătura țările baltice. Al unsprezecelea – cel ucrainean. Al douăsprezecelea va fi compus din regiunea Odesa și Republica Moldova, al treisprezecelea din Siberia de Sud și Kazahstan, iar al paisprezecelea din Asia Centrală. Și ultimul din Azerbaidjan și regiunea Mării Caspice. Astfel toate regiunile se vor întoarce în familia naţiunilor a Imperiului Rus şi Uniunii Sovietice”, a declarat Jirinovski.
În opinia liderului liberal-democraților ruși, UE îşi pierde atractivitatea. “Astăzi, Europa de Est cu mare plăcere s-ar întoarce înapoi. Nici o țară din această regiune nu a câștigat în urma aderării la Uniunea Europeană, NATO, spaţiul Schengen, OMC. Nimeni nu a câştigat, toți au pierdut. Au câștigat doar trei ţări: Germania, Franţa şi Marea Britanie. Restul a pierdut şi Uniunea Europeană se va prăbuşi. Germania va fi prima care va ieși din UE. Prin urmare, viitorul UE este unul palid, iar toți cei care tind în această Uniune, au întârziat”, a mai spus Jirinovski. De pe Unimedia

Niciun comentariu: