marți, 30 august 2011

LIA ARDELEAN SI-A ANUNTAT DEMISIA DIN PARTIDUL CONSERVATOR!

Lia Ardelean şi-a anunţat public demisia din PC şi din toate funcţiile deţinute în partid.

Fostul deputat Lia Ardelean, preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator, şi-a făcut publică marţi, prin intermediul unui comunicat de presă remis Agerpres, demisia din PC şi din toate funcţiile deţinute în partid.


"Din respect pentru arădeni şi pentru oamenii care mă cunosc şi mi-au apreciat activitatea politică, consider că trebuie să fac publică decizia luată", arată Lia Ardelean.

În continuarea comunicatului de presă remis Agerpres, fostul deputat conservator prezintă demisia sa din PC, text adresat preşedintelui onorific al Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu: "Subsemnata Lia Ardelean, preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator, membru al Biroului Executiv Central, al Biroului Politic şi al Consiliului Naţional, vă rog să luaţi act de demisia mea din calitatea de membru al Partidului Conservator şi, implicit, din toate funcţiile deţinute în cadrul acestuia".

Ea menţionează că a făcut parte din Partidul Umanist din România, devenit ulterior Partidul Conservator, din noiembrie 1995 şi încheie subliniind că renunţă la activitatea politică "cu sentimentul de mulţumire faţă de ceea ce am realizat ca om politic, ca deputat, ca preşedinte al Filialei Judeţene Arad şi al Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator".

Biroul Politic al Partidului Conservator a decis în şedinţa de vineri, 26 august, desfăşurată la Mangalia, numirea Lilianei Mincă în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei de Femei a PC. După şedinţa BP al PC, Liliana Mincă a declarat că îşi propune o evaluare a tuturor organizaţiilor de femei din teritoriu. AGERPRES

Niciun comentariu: