marți, 2 august 2011

MOARTE SUSPECTA.CANTAREATA VIORICA CIOTOI,GASITA FARA FARA SUFLARE SI DEZBRACATA!


Moarte suspectă. Cântăreaţa Viorica Ciotoi, găsită fară suflare şi dezbrăcată

Interpreta de muzică populară Viorica Ciotoi a fost gasită moartă în locuinţa sa din Cătămărăşti Deal. Femeia, în vârstă de 41 de ani,  a fost descoperită decedată în camera garsonierei sale, iar în acel moment în imobil se mai aflau cei doi copii ai săi, un băieţel de un an şi o fetiţă de trei ani.
Potrivit anchetatorilor,  în momentul în care a fost găsită moartă în locuinţă, Viorica Ciotoi se afla într-o poziţie neobişnuită. Ea era căzută în genunchi, iar capul şi partea superioara a corpului erau lasate pe spate. În plus, femeia era total dezbrăcată, la fel ca şi copii săi.
Pentru anchetatori, moartea este suspectă, mai ales că prin cameră erau aruncate atât hainele copiilor, cât şi ale sale.
Viorica Ciotoi era apreciată în mediul său, ea cântând de multe ori cu renumitul lăutar Cozmiţă Lascarache, la restaurantul UCA din Botoşani.
"Cazul este cercetat ca moarte suspecta. Noi am fost anuntati la ora 17.18 de catre sotul ei, prin 112. Din primele cercetari nu a reiesit ca ar fi vorba de comiterea vreunei infractiuni. S-a dispus efectuarea necropsiei si a unor analize toxicologice si asteptam rezultatele. Sunt anumite aspect intime din viata familieie care nu le putem comenta pentru ca nu tin de ancheta noastra", a declarat Daniela Daria, purtatorul de cuvânt al IJP Botosani.

Niciun comentariu: