marți, 2 august 2011

IDEEA REORGANIZARII ADMINISTRATIVE NU A FOST ABANDONAT,DISCUTIA VA FI RELUATA A DECLARAT BOC!

Ideea reorganizării administrative nu a fost abandonat, discuţia va fi reluată, declara Boc

Proiectul reorganizării administrative nu a fost abandonat, ci va fi din nou discutat în cadrul coaliţiei, începând cu săptămâna viitoare, odată cu derularea în continuare a procesului de descentralizare prin transferul de atribuţii şi patrimoniu către autorităţile locale, a declarat premierul Boc.
"Proiectul reorganizării administrative nu a fost abandonat, discuţia va fi reluată", a spus Boc, la postul public de televiziune.
În urmă cu două săptămâni, premierul Emil Boc a solicitat, în şedinţă de guvern, ca fiecare ministru să prezinte, în luna august, soluţii privind transferul de atribuţii şi patrimoniu de la administraţia centrală către consilii judeţene, consilii locale şi primării, ca parte a procesului de descentralizare.
Boc declarase anterior că membrii coaliţiei nu au încă un punct de vedere unitar privind reorganizarea administrativă, astfel că procesul va începe, în primă etapă, prin preluarea de către primării a atribuţiilor aparţinând în prezent unor structuri ministeriale.

Niciun comentariu: