luni, 1 august 2011

CINE E VLAD TEPES DIN MANIFESTUL LUI ANDREAS BREIVIK?

Cine e Vlad Tepes din Manifestul lui Andreas Breivik?

Ziaristii britanici au izbutit sa-l identifice pe mentorul lui Andreas Behring Breivik, cel care a asasinat mai multe zeci de persoane nevinovate in Norvegia si care milita pentru o noua organizare mondiala anti-islamica, anti-evereiasca etc., dorind sa resusciteze Ordinul Templierilor si care avea peste 7000 de adepti pe Facebook. Se pare ca el a fost manipulat de un soi de mentor, care, culmea, este posibil sa mai aiba suficiente "celule" teroriste, asasini care sa fie comadati cu ajutorul gandurilor care le sunt inoculate despre lume si despre o noua ordine.
In manifestul lui Breivik, de 1500 de pagini, publicat de mai multe ziare, se vorbeste despre Richard Inima de Leu, ca si despre Vlad Tepes, care ar fi cei care l-au influentat pe asasin. Ziaristii britanici l-au identificat pe "Richard", in persoana omului de afaceri britanic Alan Lake, responsabil de crearea unei retele anti-islamice mondiale. La aceasta concluzie a ajuns si procurorul norvegian care l-a audiat pe Breivik, Paal-Fredrik Hjort Kraby. Ei bine, acum toata lumea se intreaba, daca Richard e Alan Lake, atunci cine e Vlad Tepes, sau cine sunt si celelalte personalitati istorice ce apar codificate in textul manifestului lui Andreas?
Si se mai observa ceva:  Alan Lake e britanic, ca si Richard Inima de Leu. Atunci, Vlad Tepes sa fie un roman? Un roman foarte activ pe net si care poate influenta la randul lui oamenii comunitatii.
Singurul roman care deocamdata a sarit in apararea gestului lui Breivik si care i-a acuzat pe sefii statelor occidental europene cva fiind autorii morali ai asasinatelor a fost senatorul PDL Iulian Urban, foarte activ in on-line cu blogul sau, foarte activ pe Facebook, el infiereaza noua ordine mondiala, masoneria, in general,prezentand teoriile conspiratiei, fiind impotriva grupurilor oculte care conduc lumea.
De asemenea, Urban e o figura aparte in PDL a initiat mai multe actiuni legislative de multe ori contrare doctribei partidului sau, cum a fost infierarea marii tradari cu euroregiunile UDMR.
De asemenea el militeaza pentru protectia cetatenilor, pentru ocrotirea fata de actiunile statului impotriva oamenilor etc. S[ fie, deci, Urban Iulian cel care actioneaza in acesta conspiratie mondiala sub pseudonimul de VLAD TEPES?Parca si profilul prezentat in fotografia alaturata aduce putin cu cel al lui Tepes.

Niciun comentariu: