sâmbătă, 6 august 2011

NEONAZISTUL IULIAN URBAN A REVENIT CU CU EXPLICATII PRIN CARE II ACUZAQ PE LIDERII U.E. CA SUNT VINOVATI IN TRAGEDIA DIN NORVEGIA!

Iulian Urban a revenit cu explicaţii la afirmaţiile sale în cazul Anders Breivik



Iulian Urban a revenit cu explicaţii la afirmaţiile sale în cazul Anders Breivik. Urban susţine că politicienii din UE se fac vinovaţi de faptul că i-au învrăjbit pe europenii nativi contra musulmanilor.
“Acum 30-40 de ani, liderii politici din Europa au spus următorul lucru: "Europa este templul corectitudinii politice, ca atare noi trebuie să îmbrăţişăm multiculturalismul, trebuie să fim toleranţi faţă de imigranţi, faţă de musulmani, faţă de chinezi, chiar faţă de ţiganii care au venit din estul Europei".  Atunci, pe baza acestor declaraţii, a acestor idei şi a multiculturalismului acei oameni au ajuns la putere şi au câştigat voturi în ţările lor.
După 30-40 de ani încep să apară în toate ţările din vestul Europei tot felul de fenomene: în Elveţia se fac referendumuri prin care se decide să se desfiinţeze minaretele musulmane, în Franţa se adoptă o lege prin care să se interzică portul vălului islamic burka. Oamenii aceia care au fost primiţi în Europa şi în numele multiculturalismului li s-a spus că pot să trăiască după religia lor, în momentul de faţă se confruntă cu restricţii, iar politicienii în acest moment câştigă voturi pe spinarea lor învrăjbindu-i pe europenii nativi împotriva acestor imigranţi, scrrie ultima-ora.ro.
De exemplu în Franţa partidul de extremă dreapta a lui Le Pen creşte în sondaje spunându-le francezilor că nu mai sunt bani pentru bugetul apărării, sănătăţii sau educaţiei pentru că statul francez întreţine imigranţi musulmani şi magrebieni.  Ori de aici şi până la apariţia unor nebuni, dezaxaţi care omoară oameni precum cel din Norvegia nu este decât un pas”, a explicat pedelistul într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv.

Niciun comentariu: