sâmbătă, 27 august 2011

A.P.:PESTE 7000 DE ZBORURI ANULATE IN USA DIN CAUZA URAGANULUI IRENE!

Peste 7.000 de zboruri anulate în Statele Unite din cauza uraganului Irene

Mii de zboruri sunt anulate din cauza uraganului Irene (Foto: AP)

Companiile aeriene au anulat peste 7.000 de zboruri în week-end şi sute de mii de pasageri se vor afla în imposibilitatea de a călători prin Statele Unite sau de a părăsi ţara, din cauza uraganului Irene ce ameninţă coasta de est, informează AP.
5.400 de zboruri programate pentru sâmbătă şi duminică au fost anulate, inclusiv 1.500din cele trei aeroporturi din New York.

Delta Air Lines a declarat vineri după-amiază că va anula 1.300 zboruri din acest weekend şi că va închide duminică în întregime zona aeroporturilor din New York. Anterior, JetBlue Airways a declarat că a anulat aproximativ 880 de curse, cele mai multe dintre ele la şi de la aeroporturile de la New York şi Boston între zilelele sâmbătă şi luni.

American Airlines a anunţat că va anula 265 zboruri pentru sâmbătă şi, probabil, chiar mai multe duminică. Acesta a anulat 32 zboruri, vineri, mai ales în Carolina de Nord şi Virginia. Southwest Airlines a planificat să oprească zborurile spre şi de la Norfolk, Virginia, începând cu dimineaţa de sâmbătă.

Niciun comentariu: