joi, 30 iunie 2011

TRAIAN BASESCU A LUAT UN CAP IN GURA DE LA MATE ANDRAS(UDMR) PRIVIND "SANTAJUL" UDMR!

Băsescu contracarat de Mate Andras (UDMR) privind „şantajul“ UDMR

Noul președinte al UDMR Cluj, Mata András-Levente, combate acuzele președintelui Traian Băsescu cu privire la aşa numitul „şantaj“ UDMR.







Mata András-LeventeMata András neagă afirmațiile președintelui cum că se va crea instabilitate politică dacă se face o reorganizare administrativă şi crede că aceste afirmaţii sunt "nedrepte".

"Sincer, nu-l înţeleg pe dl. preşedinte. UDMR, când a fost nevoie de asigurarea majorităţii pentru măsuri nepopulare, a fost prezent şi a respectat înţelegerea. Sunt ferm convins că este nedrept când spune acele lucruri despre UDMR. Eu aş răspunde afirmaţiilor lui Traian Băsescu printr-o întrebare: atunci când UDMR a militat pentru aderarea României la NATO şi UE tot şantaj a fost?", a declarat el pentru NewsIn.

Băsescu acuză UDMR de şantaj în problema reorganizării. „Am timp să reflectez toată vara“

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat miercuri, la 10TV, pe tema reorganizării, că nu consideră corect ca un "partener care reprezintă o minoritate", respectiv UDMR, să blocheze evoluţia pozitivă a majorităţii "din interese etnice".

"Şantajul că vom crea instabilitate politică şi implicit aruncarea României în aer dacă faceţi o reorganizare administrativă care să-i ajute pe români poate avea limite. În mod categoric, limita se numeşte afectarea intereselor majorităţii", a mai spus preşedintele. (...) Eu am luat lovitura deciziilor UDMR în piept, dar am timp să reflectez toată vara care e soluţia, pentru că nu e corect ca de la interesele unei minorităţi şi sub şantajul creeării instabilităţii politice să sufere majoritatea", a spus el.

Niciun comentariu: