sâmbătă, 4 iunie 2011

RAPORTUL SECRET FSB:DSK,VICTIMA OCULTEI MASONERII,DATORITA CA A DESCOPRIT CA AU DISPARUT 191,3 TONE DE AUR,DIN VISTERIA USA!



FSB susţine că DSK,fostul şef al FMI, a fost arestat pentru că a descoperit că America nu mai are aur.
The European Union Times anunţă că Vladimir Putin, prim-ministrul Rusiei, a primit din partea Serviciul Federal de Securitate (FSB) un raport în care se menţionează faptul că fostul şef al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Dominique Strauss-Kahn (DSK), a fost acuzat şi arestat în SUA pentru agresiune sexuală după ce acesta a descoperit că tot aurul depozitat în US Bullion Depository, sau Fort Knox, “lipseşte sau/şi nu a fost inventariat”.

De asemenea, în mod cel puţin ciudat, şi un apropiat al acestuia, un bancher egiptean, căruia DSK îi împărtăşise această descoperire, a fost reţinut pentru aceleaşi acuzaţii ca şi şeful FMI.

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, declara, zilele trecute, că nu crede că acuzaţiile de tentativă de viol aduse lui Dominique Strauss Kahn sunt adevărate, fără să intre însă în detalii.

Potrivit acestui raport secret al FSB, citat de The European Union Times , Strauss-Kahn a devenit “din ce în ce mai îngrijorat“, la începutul lunii mai, după ce Statele Unite au început “să traga de timp” în legătura cu promisiunea de a livra către FMI 191,3 tone de aur, după cum a fost acordul semnat de Fond în aprilie 1978. Aurul urma să fie vândut pentru a finanţa DST (Drepturile Speciale de Tragere), ca alternativă la rezervele curente.

În raportul FSB s-ar menţiona faptul că, Strauss-Kahn şi-a exprimat la acea vreme îngrijorările faţă de oficialii guvernamentali americani apropiaţi de preşedintele Obama. Se pare că surse din CIA (Central Intelligence Agency) i-ar fi furnizat şefului FMI dovezi certe că tot aurul deţinut de SUA “a dispărut“.

După ce a primit aceste informaţii din partea CIA, DSK a făcut imediat aranjamente să părăsească SUA, cu destinaţia Paris, însă a fost anunţat de către agenţii care lucrează pentru Direcţia Generală pentru Securitate Externă din Franţa (DGSE) că autorităţile americane vor să îl captureze, aşa că a fugit la aeroportul JFK din New York. Fostul şef FMI a urmat sfaturile agenţii de la DGSE de a-şi lăsa telefonul mobil la hotel, pentru ca poliţia SUA să nu-i poată afla locaţia exactă.

Ajuns în siguranţă în avionul Air France cu destinaţia Paris, Strauss-Kahn a făcut greşeala fatală de a suna la hotel şi de a le cere angajaţilor să îi trimită telefonul mobil, pe care îl lăsase în cameră, la reşedinţa sa din Franţa. Astfel, agenţii americani i-au dat de urmă şi l-au putut aresta.

Cu două săptămâni înainte de arestarea sa, Strauss-Kahn i-a împărtăşit bunului său prieten, un bancher egiptean, Mahmoud Abdel Salam Omar, dovezile pe care le are de la CIA privind aurul din SUA. Omar, asemenea prietenului său, a fost arestat în 30 mai 2011, aducându-i-se acuzaţia de agresiune sexuală împotriva unei angajate a unui hotel de lux, o acuzaţie clasificată de FSB drept “dincolo de imaginaţie”, având în vedere faptul că Omar are vârsta de 74 ani şi este un musulman foarte credincios.

În plus, o notă din acelaşi raport al FSB susţine că unul dintre cei mai importanţi membri ai Congresului american, Ron Paul, a declarat că are informaţii potrivit cărora Guvernul de la Washington a minţit în legătura cu rezervele de aur ţinute în Fort Knox. În 2010, Paul, care acum intentionează să candideze la preşedinţia SUA a depus un proiect de lege prin care cere auditarea rezervelor de aur ale Statelor Unite, propunere respinsă de legislatorii democraţi.

“Este dificil pentru mine să evaluez motivele politice ascunse dar nu cred că situaţia iniţială prezentată este cea adevărată. Ceva nu sună bine“, a declarat Vladimir Putin, potrivit New York Post.
Din ultimele informaţii din SUA reiese că Strauss-Kahn nu are de gând să renunţe la acest “război” şi şi-a angajat o echipă formată din foşti spioni ai CIA, detectivi particulari şi consilieri mass-media pentru a-l proteja.

Niciun comentariu: