marți, 14 iunie 2011

SE APROPIE FUNIA DE GATUL LUI TRAIAN BASESCU!

Se apropie funia de gitul lui Basescu daca USL se hotaraste sa Faca CEVA
BANI, CAT MAI MULTI BANI!





Basescu sa conformat Nu invitatiei PE îngrijire i-au adresat-o liderii USL. De o Studia, în weekend, proiectul Lor de Reforma administrativa. Sau poate una Dar citit Nu stie inca CE SA faca.Nu avut o Nici TIMP deoarece suficient un Fost ocupat sa-i cumpere Fetei "Mari" Ioana Băsescu o noua masinuta FIAT, de 23.000 euro. Realitatea Este ca un COMIS o greseala de îngrijire ii poate Fi FATALA. Probabilităţii o incremenirea mizat PE într-un Proiect opozitiei. Pe lipsă acesteia de reactie la sfidarea celor opt voievodate, artificiale construite în laboratorul de la Cotroceni, puse în operă printr-o de procedura anticonstitutionala si chiar inaintea rundelor de localizare parlamentare si ALEGERI. Reactia extrem de prompta un opozitiei, Dar mai Ales continutul contraofertei, il poate aduce PE Basescu Intr-o situatie disperata. La capatul careia sa piarda si majoritatea si Emil si, probabilităţii, si propria Functie si ... .... Libertatea.
Este în Afara oricarui dubiu ca Oferta opozitiei, dincolo de faptul ca Este rationala si prevede ONU Nu numai traseu în limitele Constitutiei, ci si firesc si reformei administrative ale necostisitor, VA FI Bine primita si de Cetateni si de alesii locali si de politicienii parlamentari. Consecinta imediata Este ca daca Cele doua Proiecte pacta sunt puse fata in fata, cade proiectul Presedintelui. El VA FI Cu privire chiar si de Catre parlamentarii puterii. De altfel, Intr-o forma mai voalata, au reprezentantii UDMR si Ro-o. Dar VOR FI multi parlamentari, chiar DIN PD-L, îngrijire SE VOR impotrivi, cu inversunare, oricarei tentative Guvernului o nota de o FORTA PE Calea unei asumari de raspundere deoarece VOR pierde si ei CE au castigat tot Pana acum. Ca atare, ei VOR Vota motiunea de cenzura, de îngrijire PE opozitia depune o VA cu Siguranţei.
Sa admitem ca, DIN Nou, Traian Băsescu VA FORTA nota. Ca Nou, DIN, ii obliga VA principiile zanganite santaj si catuse, un for nu-i SCAPA de sub control PE parlamentarii PD-L, sa paraseasca sala cu ocazia votarii motiunii de cenzura Sau Nu sa voteze. Sa mergem mai Departe. Sa presupunem ca, Din nou, VA oferi CEVA de nerefuzat liderilor UDMR, poate Legea minoritatilor printr-o alta asumare - îngrijire ar trebui INSA SA FIE prealabila poate-o regiune de centru cu Capitala la Tg.Mures, si VA obtine, si DIN Lor partea, disciplinat comportament ONU. Si in aceasta situatie sunt opozitia Solutie o. Miza Este mult Prea IMPORTANTA for soarta statului si for starea Naţiunii ca for, date de aceasta, opozitia sa mai ezite. PSD, PNL si PC oală, si au datoria Intr-o asemenea eventualitate, SA PARASEASCA DEFINITIV PARLAMENTUL. Plecarea DIN Parlament, printr-o demisie în bloc, VA Avea Drept consecinta alegerile anticipa. Pur si Simplu Nici Basescu si PD-L Nici Nu VOR mai Avea alta solutie.Nu iesirea in strada un populatiei Este solutia ci sacrificiul parlamentarilor opozitiei.A VENIT vremea ca politicienii opozitiei sa se sacrifice, sa piarda si ei ONU un for de un mandat declansa ALEGERI anticipa.
Cu dizolvarea Parlamentului se susţin Băsescu, în eventualitatea în Nota forteaza îngrijire, ignorand Oferta opozitiei Proiect si fortand propriul Sau. Al celor opt voievodate. Dar daca recunoa oferta opozitiei? Atunci, implicit, atat Basescu, cat si Emil si PD-L esecul ISI recunosc. Un usturator rasunator si ESEC. Un ESEC atat de mare, Incat Este de natura sa le Redea Romanilor Speranta ca, principiile ALEGERI, VOR putea impune o guvernare mai buna. Si apoi Repede ONU alt presedinte.
Si, in fine, Traian Băsescu pur Nu poate Simplu si sa-si Faca Proiect uitat propriul, ignorand astfel si proiectul opozitiei. Nu CRED CA mai poate identificarea oa Solutie Treia. Ei Bine, daca Nu cort decat 2 Solutii, la îngrijire Cele m-am referit mai sus, atunci e Bine de stiut ca niciuna dintre elemente nu-l ajuta Prea PE Basescu. Ambele ii joc de cuvinte funia la gat. Asta vrem si, spanzurat ORI, ORI impuscat originea în puscarie.Aceasta Este soarta criminalilor.

Niciun comentariu: