miercuri, 22 iunie 2011

RALUCA FOSTA TATARCAN,ACUM TURCAN,SEFA COMISIEI DE CULTURA DIN C.D.SPERIATA DE CE VA URMA CU PD-L DACA NU VA CASTIGA ALEGERILE SI DE AVEREA FAMILIEI TURCAN!

Raluca Turcan: Gestul lui Duţu este condamnabil, nu trebuie lăsat nesancţionat






Preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a criticat miercuri gestul lui Constantin Duţu de a veni la Parlament cu un pistol capsier, arătând că îl va sesiza pe preşedintele CNA, Răsvan Popescu, pentru a sancţiona acest caz.



"Este un comportament instituţional condamnabil pentru că este membru al CNA, al unei instituţii plătite din bani publici şi cred că un asemenea comportament nu trebuie lăsat nesancţionat şi mă voi adresa preşedintelui CNA, domnul Răsvan Popescu pentru a lua în discuţie un astfel de comportament al unui membru CNA", a spus Raluca Turcan, arătând că a primit o solicitare din partea tuturor liderilor de grup privind unele informaţii legate de o presupusă stare de incompatibilitate a domnului Duţu, membru în CNA.

În plus, ea a afirmat că va solicita pe acest subiect şi informaţii de la personalul de pază. Turcan a catalogat gestul lui Duţu drept deplasat, susţinând că acesta caracterizează şi partidul care l-a propus - PRM. "Să nu uităm că vine din Partidul România Mare şi şeful dumnealui ne binecuvântează cu asemenea comportamente aproape zi de zi pe micile ecrane. Deci, se încadrează în comportamentul marca România Mare. Domnul Duţu, dincolo de calitatea dumnealui de om de cultură are şi un comportament deplasat, iar reacţia mea a fost de respingere totală, de asemenea şi a colegilor pentru că Parlamentul României nu este loc de mascaradă, în loc de circ în care fiecare să vină fie cu arme adevărate, fie de jucărie, e o instituţie care trebuie respectată", a completat deputatul PDL.

Turcan a precizat că Duţu a fost invitat la audieri pentru a da lămuriri cu privire la o posibilă stare de incompatibilitate, în contextul în care liderii grupurilor parlamentare, cu excepţia celui al minorităţilor naţionale, au sesizat acest for cum că membrul CNA ar fi condamnat în două procese în România şi unul în Italia. Preşedintele Comisiei a susţinut că Duţu ar fi suferit o condamnare pe un dosar în Italia pentru o "culpă destul de severă" şi că nu este vorba de posesie de arme. Ea a arătat că în contextul în care sesizarea liderilor este insuficientă, Comisiile de cultură au luat decizia de a înainta acest document Comisiilor juridice ale Parlamentului. "Dacă din punct de vedere juridic domnul Duţu este nevinovat nu vom folosi şi nu voi tolera tertipuri de a-l schimba pe domnul Duţu (n.r. din CNA), însă comportamental, moral domnul Duţu a făcut de râs instituţia din care provine", a conchis Turcan.

Constantin Duţu, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a venit, miercuri, la audierile din Comisiile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului cu un pistol capsier. Duţu a arătat că a venit cu acest pistol la Parlament pentru a demonstra că în procesul din 1984 a fost acuzat pe nedrept pentru o armă de jucărie. El a prezentat şi cazierul judiciar care arată că nu a suferit nicio condamnare. AGERPRES

Un comentariu:

Donkeypapuas spunea...

Ce vreţi de la o c...a proastă?