luni, 14 noiembrie 2011

VOICI:DOMINIQUE STRAUSS-KHAN SE VA TRATA!

Implicat în scandalul cu iz de proxenetism de la hotelul Carlton din Lille, Dominique Strauss-Kahn a mărturisit unor apropiaţi că se va trata. Înclinaţia pentru femei a fostului director al FMI era cunoscută în sfera politico-mediatică, însă marele public a descoperit-o în 2008, odată cu afacerea Piroska Nagy, economista de la Fond cu care avusese o aventură, scrie Voici.


A venit apoi afacerea Nafissatou Diallo de la New York, din luna mai, afacerea Tristane Banon care a revenit pe tapet după opt ani şi, în cele din urmă, sumbra poveste de proxenetism din afacerea Carlton din Lille. E puţin cam mult, se pare, suficient ca omul politic francez să se declare 'bolnav'. 'Pentru prima oară în ultimele zile mi-a spus că trebuie să se trateze. A recunoscut că este bolnav', a spus unul din apropiaţii lui DSK publicaţiei Journal du dimanche. DSK este 'distrus: 'Îşi roade unghiile până la sânge şi nu face nimic toată ziua, incapabil să se concentreze pe o carte şi refuzând să deschidă televizorul sau să citească ziare...Numai ecuaţiile matematice îl mai calmează, dar programul lui este aproape gol.'

Acum trei ani, după afacerea Nagy, DSK şi-a asigurat prietenii că se va schimba. Dezvăluirile din afacerea Carlton din Lille arată o cu totul altă situaţie. 'Toate datele din SMS-uri şi de întâlniri par că se potrivesc fie cu programul de la FMI, fie cu absenţele Annei din Statele Unite...Schimburile de SMS-uri arată că era în circuit închis cu celălalt univers', precizează sursa.

Anne Sinclair continuă să se afle alături de soţul ei. Deşi este 'zdrobită' de dezvăluirile care nu mai contenesc, ziarista nu intenţionează să-l părăsească pe DSK. 'O femeie părăseşte cu uşurinţă un soţ nestatornic şi mai greu un bărbat bolnav', spune un prieten al celor doi.

Dacă DSK vrea să urmeze o cură de dezintoxicare sexuală, s-ar putea adresa cu încredere, pentru informaţii, unor persoane celebre ca Tiger Woods, David Duchovny, Jesse James sau chiar Bill Clinton, încheie Voici

Niciun comentariu: