sâmbătă, 19 noiembrie 2011

PROTESTAR AL MISCARII OCCUPY WALL STREET,DE ORIGINE ROMANA ,BATUT DE POLITIA NEW YORK!

Protestatar al mişcării Ocupaţi Wall Street, de origine română, bătut de poliţie la New York – VIDEO

Potrivit  presei americane, printre sutele de protestatari reținuți la New York, în cursul incidentelor violente de joi seara, în urma   mişcării Ocupaţi Wall Street, se numără și  Brandon Watts, un tânăr american de origine română, în vârstă de 19 ani, potrivit blogului Washington Post.
Foto: www.washingtonpost.com
Brandon participă de câteva săptămâni la protestele de la New York organizate de mişcarea Ocupaţi Wall Street. Luni a revenit în Parcul Zuccotti, după ce participase la un marş în Washington DC. Potrivit site-ului de ştiri DNAinfo.com, Brandon Watts este originar din România şi se află în Statele Unite de 11 ani. Informaţia este confirmată de blogul Washington Post.
Potrivit presei americane, joi după-amiază Brandon a fost bătut de agenţii de poliţie în cursul incidentelor din Parcul Zuccotti. Tânărul de 19 ani a fost lovit în cap cu un baston şi a suferit o fractură craniană. Presa americană a difuzat imagini în care tânărul este plin de sânge pe faţă.
New York Daily News a precizat că Brandon este unul dintre cei mai activi protestatari, fiind primul care a montat un cort în Parcul Zuccotti din New York.
Poliţia susţine că Watts, care ar face parte din grupul de hackeri anarhist Anonymous, a fost agresiv joi după-amiază, aruncând cu baterii spre forţele de ordine şi atacându-l pe un agent. În plus, el s-ar fi opus reţinerii, s-ar fi dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de beton.
Însă numeroşi jurnalişti susţin că adolescentul de origine română a fost lovit în cap cu un baston de un agent de poliţie.




Niciun comentariu: