marți, 22 noiembrie 2011

RTV.net:O FOSTA SOTIE A LUI SAIF GADDAFI IL ACUZA CA ERA OBSEDAT SEXUAL,AFEMEIAT SI BOLNAV DUPA BANI!

O fostă soţie a lui Saif Gaddafi: E obsedat sexual, afemeiat şi bolnav după bani

O stripteuză din Ucraina, care susţine că a fost soţia lui  Saif al-Islam Gaddafi, îi face acestuia, în presa ucrainieană, un portret de tiran imoral.
Saif al Islam Gaddafi, un playboy ahtiat după lux
Saif al Islam Gaddafi, un playboy ahtiat după lux
Sursa: dailymail.co.uk
Femeia a povestit reporterilor ucrainieni că s-a căsătorit cu Saif în speranţa întemeierii unei familii dar că şi-a dat seama în scurt timp că trăieşte lângă obsedat sexual, violent care se droga şi organiza orgii. Ea spune că un episod de violenţă domestică trăită lângă fiul lui Gadaffi a băgat-o în comă după ce Saif ar fi aruncat-o de la o fereastră, relatează Daily Mail.
"Nadia" (nume consemnat în interviul din presa ucrainieană), o brunetă cu ochi albaştri, care spune că l-a întâlnit pe Saif pe vremea când lucra ca stripteuză într-un club de noapte din Moscova, se ascunde acum, temându-se pentru viaţa ei, notează publicaţia ucrainieană Respublika.
Potrivit acesteia înainte de căsătoria cu fiul lui Gadaffi ea a mers până la Paris unde a suferit o operaţie de "refacere" a virginităţii: "Medicii mi-au confirmat inocenţa în prezenţa mătuşii lui Saif. Am încercat să am o viaţă de familie normală, dar Saif voia o viaţă ca a unui burlac, plină de iubite şi orgii", susţine ucrainianca în interviul acordat presei ucrainiene.

"Nadia", ce declară că are 29 de ani, susţine că relaţia ei cu Saif s-a încheiat după o ceartă într-un restaurant ce a culminat cu o bătaie cruntă încasată de la soţul său după care acesta ar fi aruncat-o de la o fereastră, incident căruia femeia i-a supravieţuit în mod miraculos. Ea a precizat că a stat în comă 47 de zile şi că fostul dictator libian, care o cunoştea deşi nu vorbiseră personal, a fost scandalizat de gestul fiului său.
Saif, un playboy ahtiat după lux şi bani.

"Nadia", care acum ar trăi ascunsă în Crimeea, a vorbit despre faptul că Saif plătea lejer 20.000 de dolari pentru o cină la un restaurant de lux. "Când ne-am separat am rămas cu o mulţime de bijuterii pe care le-am vândut pentru aproape un milion de dolari. Am trăit din aceşti bani la Moscova până când nu mi-a mai rămas nimic".

Deşi deocamdată, în afară de vorbele sale, nu există dovezi ale mariajului său cu Saif, spusele femeii sunt luate în serios în Ucraina şi Rusia. Ceea ce se cunoaşte e că Gadaffi angajase asistente din Ucraina dar nu şi că cel ce-al doilea fiu al său ar fi avut o soţie din această ţară. Dacă ea este ceea ce susţine ar putea reprezenta un martor cheie al procesului intentat lui Saif al-Islam Gaddafi, fie că acesta va fi judecat în Libia sau în faţa unei instanţe internaţionale.

Un aspect important al procesului ar putea fi dezvăluirea naturii relaţiilor strânse pe care fiul fostului dictator libian le avea cu înalte figuri ale vieţii publice britanice precum Tony Blair, Prinţul Andrew sau Lordul Mandelson.

Niciun comentariu: