marți, 29 noiembrie 2011

ROMANIA ,STATUL MAFIEI TRIADEI-B-B-B:BASESCU,BOC SI BLAGA!

Sprijinul pentru ocuparea şefiei Senatului a costat scump PDL
România, ţara celor Trei B: Băsescu, Boc şi Blaga. Cu sprijinul UDMR !
 

România, ţara celor Trei B: Băsescu, Boc şi Blaga. Cu sprijinul UDMR !
Cei mai importanţi oameni în stat: Udrea, Marko, Băsescu, Boc şi Blaga / Foto: Sorin Lupşa-Arhiva Adminstraţiei Prezidenţiale
Susţinerea lui Vasile Blaga la preşedinţia Senatului României a costat scump Partidul Democrat Liberal: cedarea imediată a şefiei Secretariatului General al Guvernului României.

Practic, al doilea om după premier şi gestionarul efectiv al banilor Guvernului României, a fost desemnat un udemerist. Guvernul României ca entitate ordonatoare de credite nu există, această funcţie revenind SGG.

Prefectul de Hunedoara, Dezsi Attila, ar putea fi propunerea UDMR pentru conducerea Secretariatului General al Guvernului.
Cedarea către UDMR a şefiei SGG vine după o suită de alte insituţii ale statului român care au fost lăsate pe mâna maghiarimii.

Anterior, UDMR a obţinut din partea puterii coordonarea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Adică a preluat gestionarea banilor de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Exact aşa cum a cerut UDMR.  Ministerul Sănătăţii este condus oricum de Ritli Ladislau, pus în funcţie de organizaţia maghiarimii române.


La scurt după realegerea lui Băsescu pentru încă un mandat de preşedinte al României, UDMR reuşea să obţină, printre altele, mai multe posturi de ministru,  şase posturi de secretar de stat în ministerele conduse de PD-L, controlul a două dintre cele mai importante agenţii guvernamentale: Garda Financiară şi Garda de Mediu.

Deşi nu face mai nimic, fostul preşedinte al UDMR, Marko Bela, este plătit din bani publici pentru înalta funcţie de prim-adjunct al lui Boc. Concret, Marko este gras pltăit pentru postul de vice prim-ministru. În plus, o armată întreagă de oameni fiind remunerată cum se cuvine pentru că asigură serviciile la cabinetele udemeristului.

Supuşenia UDMR a mai fost cumpărată şi cu o serie de posturi bine remunerate de şefi de structuri guvernamentale şi parlamentare, la rândul lor plătite foarte bine.

Niciun comentariu: