vineri, 18 noiembrie 2011

GOSHI HOSONO,MINISTRUL JAPONEZ RENUNTA LA SALARIUL DE 15.000 DE EURO DATORITA GRESELILOR UNOR SUBORDONATI!

Vezi ce ministru renunță la salariul de 15. 000 de euro din cauza greșelii unor subordonați

După ce câțiva angajați ai Ministerului Mediului din Japonia au aruncat pe un teren viran sol contaminat provenit de la Fukushima pentru a fi testat, ministrul nipon al mediului a anunţat, vineri că renunţă la salariul de 15.000 de euro. Pământul a fost trimis de un localnic din zona contaminată pentru a fi testat.
Goshi Hosono, "star" al Partidului Democrat, la putere, a precizat că nu-şi va mai lua salariul pe perioada mandatului, potrivit 7sur7.
Ministrul, care se ocupă şi de gestionarea urmărilor dezastrului la Fukushima, ar putea continua însă să primească indemnizaţii de parlamentar, de aproape 13.000 de euro pe lună, scrie newsin.
Un localnic de la Fukushima a trimis săptămâna trecută la minister un colet cu sol din grădina sa, pentru a fi analizat. Testele au indicat un nivel de radiaţii de 0,18 microsiverţi pe oră, aproape cu nivelul din zona Tokyo.
După ce s-a discutat ce trebuie făcut cu pachetul, un angajat a propus ca pământul să fie aruncat pe un teren viran de lângă locuinţa sa, la nord-est de capitală.
Pământul a fost recuperat şi angajaţii respectivi au primit sancţiuni, printre care reducerea salariilor şi avertismente.

Niciun comentariu: