marți, 27 decembrie 2011

THE JAPAN TIMES:IISUS A TRAIT 106 ANI,A AVUT TREI COPIII,IAR MORMANTUL SAU ESTE IN JAPONIA!



VIDEO Teorie şocantă: Iisus a trăit 106 ani, a avut trei copii, iar mormântul său este în Japonia .




O legendă japoneză contrazice Scriptura şi susţine că Mântuitorul nu a fost îngropat la Ierusalim, ci într-un sat japonez cu 2.800 de locuitori din prefectura Aomori, numit Shingo.
Pe lângă legendă există şi o întreagă industrie locală legată de mormântul lui Iisus, iar drumul până la Shingo este plin de indicatoare şi explicaţii, care au la bază descoperirea unui localnic, Kyomaro Takenouchi. Acesta a povestit că Mântuitorul a scăpat de crucificare şi a fugit în Japonia, unde a trăit ca un fermier şi a cultivat orez.

Pe Aceeaşi Temă

Takenouchi a spus că a găsit, în anul 1935, mai multe scrieri care detaliau evadarea lui Iisus din Ţara Sfântă, dar şi faptul că Mântuitorul a vizitat Japonia pe vremea când el avea doar 21 de ani, anunţă The Japan Times. Mai mult, acesta a învăţat cultura şi limba japoneză şi nu s-a lăsat crucificat, ci fratele său Isukiri a fost cel care a preluat această povară. Conform scrierilor, Iisus a fugit în Siberia, de unde a plecat spre Shingo, unde s-a căsătorit şi a avut trei copii, trăind până la vârsta de 106 ani.

 Potrivit lui Kyomaro Takenouchi, în documentele găsite se vorbeşte şi despre originile extraterestre ale omenirii, dar şi despre faptul că  membrii familiei Sawaguchi din Shingao ar fi urmaşii lui Iisus.





 According to popular belief, Jesus Christ was crucified and buried in Jerusalem in the early to mid First Century A.D. But in actuality (cough! bullcrap!) Jesus escaped and made his made through Siberia to Aomori in northern Japan where he lived out his days to the ripe old age of 106 with wife and kids and was later buried in the village of Shingo.

Last summer when I was going to Aomori's festivals in August, I stopped in to see the grave for myself. Regardless of the unbelievability of the claim, it's still a nice out-of-the-way spot to visit.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Blasfemie !!!!!!!,in Biblie spune clar ca in vremea din urma Isus va fi denigrat,se va vorbi urat despre El.
Domnul sa aibe mila de noi toti.