vineri, 23 decembrie 2011

AFP:DACA TATAL SAU STIA CA KIM JONG -UN A FOST LA DISNEYLAND NU AR MAI FI CONDUS COREEA DE NORD!

N-ar mai fi condus Coreea de Nord dacă tatăl său ştia asta
Kim Jong-un a fost la Disneyland

 

Noul lider nord-coreean, Kim Jong-un, a vizitat în secret Japonia, în copilărie, folosind o identitate falsă, mergând chiar la Disneyland, a relatat presa japoneză.
Pe când avea opt ani, Kim Jong-un s-a lasat prins în mrejele capitalismului. El a fost însoţit de un alt băiat, probabil fratele său mai mare Jong-Chul, a mai precizat cotidianul nipon Yomiuri Shimbun, citat de AFP şi Mediafax.
Cei doi copii au intrat în Japonia pe 12 mai 1991 şi au părăsit această ţară 11 zile mai târziu, folosind paşapoarte cu identităţi false, a precizat Yomiuri citând responsabili ai serviciilor de informaţii. Ei au obţinut vize pentru Japonia la Viena. Jong-un, în vârstă de 8 ani în acea vreme, a folosit numele de Joseph Park. Serviciile de securitate nipone au avut suspiciuni asupra identităţii celor doi, dar ancheta a pornit când aceştia deja părăsiseră ţara.
Extrasele cardurilor de credit arată că "foarte probabil" ei au vizitat parcul de distracţii Disneyland dintr-un cartier al oraşului Tokyo.
Fratele vitreg al lui Jong-un, în prezent având vârsta de 40 de ani, a fost expulzat din Japonia în 2001 pentru că a încercat să folosească la graniţă un paşaport dominican fals. El a declarat funcţionarilor de la Imigraţie că dorea să viziteze Disneyland-ul.
Se spune că Jong-chul, cel mai mare dintre fiii lui Kim Jong-il, nu a fost numit succesor tocmai pentru acest episod. Cât despre fratele mijlociu, acesta avea "un caracter feminin", după spusele lui Jong-il.

Niciun comentariu: