joi, 8 decembrie 2011

VALERIU ZGONEA(PSD):BASESCU SE SALVEAZA INTOTDEAUNA DAND VINA PE EUROPENI!

Valeriu Zgonea: Băsescu se salvează întotdeauna dând vina pe europeni.
 

Vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea a afirmat joi, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că declaraţia lui Traian Băsescu potrivit căreia "România plăteşte o factură grea a întârzierii deciziilor convingătoare în zona Euro" este "un mesaj de campanie electorală pentru PDL".
"Preşedintele Băsescu se salvează întotdeauna dând vina pe europeni. Este un mesaj de campanie electorală pentru PDL. Preşedintele Băsescu a mers în ultimii ani în Europa fără să aibă un mandat de la Parlament şi de la cetăţenii săi. A luat decizii împotriva cetăţenilor, care vor afecta în următorii ani România, fără ca cineva să ştie", a spus Zgonea.
Potrivit parlamentarului PSD, Băsescu ar fi trebuit să ceară mandat de la Parlament înainte de a merge să negocieze politici publice europene, însă "nu-l interesează acest lucru", deşi lideri politici europeni importanţi, precum Angela Merkel sau Nicholas Sarkozy, fac acest lucru.
"Niciodată Boc sau Băsescu nu au luat un mandat de la Parlamentul României, conform Constituţiei, pentru ceea ce fac acolo. Doamna Merkel, domnul Sarkozy se duc în faţa Parlamentului şi cer un mandat pe politici publice europene, domnul Băsescu nu face acest lucru. Nu-l interesează, el ştie ce e mai bine pentru noi toţi. Noi suntem reprezentanţii cetăţenilor şi putem să îi dăm un mandat între anumite limite în care să negocieze punctul de vedere al României la masa europeană", a spus Valeriu Zgonea.

Niciun comentariu: