miercuri, 28 decembrie 2011

AFP:SINEAD O'CONNOR DIVORTEAZA A PATRA OARA,DUPA 16 ZILE DE MARIAJ!

Sinead O’Connor divorțează a patra oară, după 16 zile de mariaj

O vorbă românească spune să nu intri în noul an cu datorii. Se pare că așa a gândit și cântăreața irlandeză, Sinead O’Connor, când a divorțat după 16 zile. Ca motiv, ea a invocat presiunea la care a fost supus soțul ei de către cei apropiați lui, informează AFP.
Sinead O'Connor, divort dupa 16 zile, divortul lui Sinead O'ConnorDivorțul nu este singurul fapt bizar al relației, ci și modul în care s-au cunoscut. Cântăreața a postat, pe Internet, un anunț, iar terapeutul Barry Herridge a fost cel care s-a prezentat. Căsătoria a fost oficiată în Las Vegas, pe 8 decembrie, și a durat până pe 24 decembrie. Având în vedere că majoritatea nunților din Las Vegas se încheie a doua zi, când protagoniștii se trezesc din beție, este de admirat că aceasta a durat 16 zile.
Dacă acest interval pare mic, Sinead a afirmat, pe blogul personal, că ei au stat împreună doar șapte zile. “Din momentul în care ne-am căsătorit, a fost o presiune intensă pusă pe el de anumiți oameni din viața sa de a renunța la mine”, a spus aceasta. Cel care a ieșit mai rău din relație pare a fi Barry, fapt remarcat de cântăreață. “Era teribil de nefericit, astfel că am decis să încheiem căsnicia”.
Sinead a mai spus că o parte de vină este și a ei, și încă din noaptea nunții. Pentru că nu bea, cântăreața a dorit să destindă atmosfera fumând marijuana.
Sinead O'Connor a cunoscut succesul în 1990 cu piesa "Nothing Compares 2 U". Barry Herridge a fost al patrulea soț al interpretei irlandeze, iar între cei doi era o diferență de vârstă de opt ani, ea având 45, iar el 38 de ani.

Niciun comentariu: