marți, 6 decembrie 2011

LINDSEY VUOLO-"THE FIRST JEWISH PLAYMATE"!


SHALOM! Prima evreica nud in Playboy GALERIE FOTO

Legatura intre revista Playboy si religia iudaica poate sa para ciudata. Chiar scandaloasa. Dar ea chiar exista, prin intermediul fotomodelului american, Lindsey Vuolo – “the first jewish Playmate” cum a fost numita de presa internationala.
Din ziua in care a aparut revista avand-o pe coperta pe frumoasa Vuolo, mass media de pe intreg mapamondul a avut subiecte bazate pe un mix savuros intre religie presarat cu note erotice, moralitate, discutii despre libertate si educatie in familie. Mai mult, Rabinul Shmuley Boteach, cunoscut pentru cartea „Kosher Sex” a realizat un interviu exhaustiv despre controversata aparitie a modelului american in Playboy.
Lindsey Vuolo in Playboy
Realitatea sta putin altfel. Lindsey este prima evreica fatisa care a avut curajul sa pozeze in Playboy, sa castige si bani si apoi sa intre fara nicio problema intr-o sinagoga. Pictorialul a fost indraznet si datorita postarii pozelor de la petrecerea de Bat Mitzvah a starletei, pe cand aceasta avea 13 ani.
Noi nu ne vom lansa in dezbateri despre religie, morala si erotism. Ci vom prezenta senzualitatea lui Lindsey Vuolo. Cred ca deja ati observat-o mai sus. Shalom!
Lindsey Vuolo in Playboy
Lindsey Vuolo in Playboy
Lindsey Vuolo in Playboy
Lindsey Vuolo in Playboy

Niciun comentariu: