vineri, 30 decembrie 2011

MEDIAFAX:COREEA DE NORD AMENINTA COREEA DE SUD!

Coreea de Nord ameninţă Coreea de Sud: "Îl vom face să plătească pe trădătorul Lee Myung-bak"

 

Coreea de Nord ameninţă Coreea de Sud: "Îl vom face să plătească pe trădătorul Lee Myung-bak"
Kim Jong-Un, proclamat noul "lider suprem" al Coreei de Nord, calcă pe urmele tatălui său
Phenianul a promis vineri Seulului că îl va face să plătească pentru "păcatele" comise la moartea liderului Coreei de Nord Kim Jong-il şi a îndepărtat orice posibilitate de a discuta cu Guvernul actual al Coreei de Sud, au anunţat agenţia oficială KCNA şi televiziunea de stat.
"Aşa cum am spus, refuzăm în continuare să avem legături cu trădătorul Lee Myung-Bak şi grupul său", a anunţat Comisia pentru Apărare Naţională, considerată structura cea mai puternică din ţară, referindu-se la preşedintele sud-coreean, într-un comunicat difuzat de agenţia oficială nord-coreeană.
"Îl vom face să plătească până la capăt pe trădătorul Lee Myung-bak şi pe clica sa, pentru păcatele de neiertat, pentru eternitate, pe care le-a comis cu ocazia funeraliilor naţionale" ale lui Kim Jong-il, a anunţat presa nord-coreană, citată de Mediafax.
Însă regimul nu a precizat în ce constau aceste represalii.
La televiziune, aceste declaraţii au fost repetate timp de zece minute de către prezentator, în timp ce o banderolă cu aceleaşi cuvinte era afişată în partea de jos a ecranului.
Coreea de Nord reproşează Seulului că a interzis vizitele la Phenian în vederea prezentării de condoleanţe.
Doar două delegaţii sud-coreene au fost autorizate de cealaltă parte a frontierei, înainte de funeraliile lui Kim Jong-il, pentru a prezenta un omagiu liderului defunct.

Niciun comentariu: