miercuri, 7 decembrie 2011

CELE MAI SEXY STARLETE POZEAZA NUD PENTRU PETA!

Cele mai sexy starlete pozeaza nud pentru PETA. 

Cunoscuti pentru creativitatea de care dau dovada atunci cand isi doresc sa promoveze campaniile, PETA se foloseste de erotismul, senzualitatea unor starlete celebre pentru a-si transmite mesajele. Fie ca este vorba despre protectia animalelor sau adoptarea regimului alimentar vegetarian, PETA iese din tiparele promovarii clasice pe care le adopta mai toate ONG-urile. Numeroase campanii au fost atat de explicite incat au fost interzise in tari precum Canadasau Germania.
Vedetele care apar in pictorialele PETA (Pamela Anderson, Eva Mendes, Jenna Jameson, Khloe Kardashian etc) se declara a fi impotriva hainelor confectionate din blana animalelor. Acum nu stim daca starletele care au pozat nud chiar respecta mesajul pe care il transmit in cadrul campaniilor PETA dar cu siguranta fotografiile in care acestea au aparut, au avut mare priza la publicul masculin.
Fie ca purtati blanuri sau nu, fie ca devorati fripturi sau salate cu rucolla, Ghimpele va ofera acces la pozele care au reusit sa transforme numerosi barbati in vegetariani si iubitori de animale.
Angela Simmons
Elisabetta Canalis
Jenna Jameson
Khloe Kardashian
Taraji P. Henson
Karina Smirnoff
Eva Mendes
Layla Kayleigh
Sophie Monk

Niciun comentariu: