luni, 5 decembrie 2011

THE TELEGRAPH:PRIMARITA MARINA BAKER DIN TELESCOMBE A POZAT PENTRU PLAYBOY IN 1987!


Primarita care a pozat in Playboy. Vezi aici GALERIE FOTO

Sexul si politica au fost intodeauna in a relationship. Fie ca vorbim despre scandaluri sexuale cu eticheta (vezi cazul Lewinsky Clinton), sau despre starlete cu acces la deciziile politice (Cicciolina).
Si cazul Marinei Baker s-ar incadra perfect la categoria sexpolitics, aceasta fiind renumita in Marea Britanie pentru activitatea politica desfasurata in cadrul partidului Liberal Democrat. Baker a fost chiar primarita in Telscombe si a candidat pentru un loc in Parlamentul britanic, in anul 2005.
In CV-ului politicianului britanic regasim pictorialul Playboy, realizat in anul 1987. Fara inhibitii, Baker a pozat nud in vrajitoare sexy si s-a bucurat de aprecierea barbatilor din intreaga lume. Cu siguranta, aparitia in celebra revista i-a adus Marinei Baker si ceva capital electoral.
Pe langa cariera politica, Marina Baker a cunoscut succesul si in domeniul condeiului, fiind autoarea a numeroase carti pentru copii dar si un foarte bun jurnalist, semnand articole pentru publicatii celebre precum The Independent, The Telegraph, The Guardian.

Niciun comentariu: