marți, 20 decembrie 2011

EVA EVKALL,FOSTA MISS VENEZUELA DIN 2000 ,RAPUSA DE CANCER LA 28 DE ANI!

Fosta Miss Venezuela din anul 2000, răpusă de cancer la doar 28 de ani

Eva Ekvall, fosta Miss Venezuela în anul 2000 și câștigătoarea locului trei la Miss Universe 2011, a murit răpusă de cancer la doar 28 de ani. Eva, care devenise un star de televiziune în țara ei natala, a fost diagonosticată cu cancer la san imediat după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Miranda.
Autor: Gabriela Florentina Boghian
Destine care încep frumos și se termină tragic, precum cel al Evei Ekvall, te fac să prețuiești și mai tare viața și te îndeamnă să te bucuri de fiecare moment. Eva Ekvall, fosta Regina a Frumuseții din Venezuela, avea tot ce și-ar putea dori vreodată o femeie: faimă, o cariera de succes, un soț care o iubea și o fiică care tocmai venise pe lume.
Viața Evei avea însă să ia o întorsătură tragică, când vedeta de televiziune a postului Venevision, a decoperit că umflaturile din zona sânilor nu mai dispareau. Eva, care crezuse inițial că nodulii erau cauzați de naștere, a fost socată să descopere că avea cancer într-o fază avansată.
Cât timp a fost în spital, Eva a scris și o carte "Fuera de Foco", iar aceasta relatează în detaliu lupta ei cu această maladie.
Eva Ekvall a fost remarcată de un agent într-un magazin de haine, acolo unde lucra ca vânzatoare la vârsta de 16 ani. Un an mai târziu, în 2000, aceasta castigă titlul de Miss Venezuela, iar în anul 2001 Eva se clasa pe locul trei la Miss Universe. Ulterior, aceasta a devenit prezentatoare de știri la Venevision.
Eva Ekvall s-a stins din viață în cursul zilei de duminică, lansat în urmă un soț îndurerat și o fiica de doar doi ani.

Niciun comentariu: