joi, 29 decembrie 2011

RUSOAICA MARTA YEGOROVNAM I-A SOCAT PE UFOLOGI:O TINUT IN FRIGIDER UN EXTRATERESTRU!

Un presupus extraterestru, ținut timp de doi ani în frigider de o rusoaică – GALERIE FOTO

O informație privind un presupus extraterestru  a șocat specialiștii ufologi. O femeie pretinde că a ţinut în frigiderul ei un pui de extraterestru timp de doi ani de zile. Rusoaica Marta Yegorovnam a fotografiat de mai multe ori ciudata creatură pentru a demonstra că totul este cât se poate de real.
Marta Yegorovnam, din oraşul Petrozavodsk, a povestit jurnaliştilor că a găsit cadavrul în 2009, în apropiere de locul unde s-ar fi prăbuşit un OZN. Potrivit acesteia, creatura este înaltă de aproximativ 0,6 metri, are un cap mare, ochi bulbucaţi şi o mână cu patru degete, după cum se poate observa şi în fotografiile pe care aceasta le-a realizat. Rusoaica şi-a amintit că trupul găsit acum doi ani în mijlocul mai multor bucăţi de metal distorsioante şi dărâmături.
Specialiştii spun că ciudata creatură se aseamănă cu un peşte-umanoid. "Este o creatură ciudată. Poate fi vorba de un extraterestru, sau doar de un animal mai ciudat. Încă nu ştim exact originea acestei fiinţe", a declarat un UFO-ist.
Pe de altă parte, scepticii spun că extraterestrul este de fapt o legumă putrezită, pe care femeia a ţinut-o la rece mai multă vreme.


Niciun comentariu: