sâmbătă, 14 aprilie 2012

UN GENERAL PE URMELE LUI CEAUSESCU:ONTANU CEL MAI "IUBIT"LOCUITOR AL SECTORULUI 2

Un general pe urmele lui Ceauşescu
Onţanu, cel mai "iubit" locuitor al sectorului 2.
 

Din ”caşcheta” de general a lui Neculai Onţanu a ieşit un sondaj. Şi în acest sondaj se vorbea despre cât e iubit Onţanu de către locuitorii sectorului 2. Procentul l-ar face invidios şi pe Ceauşescu.
Anonima Asociaţie pentru Transparenţă şi Libertate de Expresie a făcut un sondaj pentru Neculai Onţanu de care ar râde până şi curcile. Numai Onţanu nu, deoarece nu are simţul umorului.
Potrivit aşa zisului sondaj actualul primar ar atrage 76,1% din opţiunile electoratului. Candidaţii celorlalte partide sau alianţe politice, încă nedesemnaţi, s-ar plasa la diferenţe masive în raport cu Neculai Onţanu – candidatul USL ar obţine 9%, candidatul PP-DD ar acumula 8,1%, în timp ce 6,8% dintre respondenţi ar opta pentru un candidatul PDL.
Sondajul a fost realizat de ATLE România în perioada 22 martie - 2 aprilie, pe un eşantion de 1.003 persoane, fiind reprezentantiv pentru populaţia Sectorului 2 din municipiul Bucureşti, cu vârstă de 18 ani şi mai mare de 18 ani.
Adică cu alte cuvinte reprezentanţii ATLE i-au sunat pe locuitorii care au împlinit 18 ani chiar în zilele în care se efectua sondajul. Apoi a mai sunat câţiva locuitori care au împlinit 18 ani şi o zi sau două. Asta reiese din prostiile anunţate în sondaj. Curios este faptul că un sondaj efectuat de PNL sector 2 acum două săptămâni arăta că Onţanu are în sondaje 39%, iar Dan Cristian Popescu, fostul şef al PNL sector 2, în jur de 36%. E drept şi sondajul PNL avea ceva subiectivism în el, dar parcă cel al ATLE sfidează bunul simţ.
Oricum prezența sondajului arată clar că Onțanu simte că îi fuge pământul de sub picioare. În plus în sectorul 2 se strâng semnături pentru o candidatură a lui Onțanu ca independent, cu toate că a fost anunțat drept candidat al UNPR. Dar partidul trădătorilor, UNPR, atârnă ca o piatră de moară de gâtul generalului cu „cașchetă” pe numele său Neculai Onțanu.

Niciun comentariu: