luni, 2 aprilie 2012

PREFECTUL DE TIMIS SI DEPUTATUL PD-L ALIN POPOVICIU SMECHERI CU GIROFAR!

Cum încalci legea şi scapi
Prefectul judeţului Timiş şi deputatul Alin Popoviciu, şmecheri cu girofar.
 

Prefectul judeţului Timiş şi deputatul Alin Popoviciu, şmecheri cu girofar
Alin Popoviciu, un deputat căruia i se rupe de lege
Slalom printre maşini, trecere peste benzi cu două linii continue şi nici o sancţiune pentru şoferul care îl avea în dreapta pe prefectul de Timiş.
A depăşit pe linie continuă, dar a scăpat nesancţionat! Este vorba despre şoferul maşinii în care se afla prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală şi deputatul Alin Popoviciu. Deşi poliţiştii au tras pe dreapta vehiculul, şoferul nu a păţit nimic, pentru că prefectul a declarat că se afla într-o coloană oficială. Imaginile îl contrazic însă.
"Pot să vă spun că jeep-ul a tăiat linia continuă făcând o depăşire şi a intrat pe contrasens. Maşina Prefecturii Timiş era să intre frontal într-un vehicul de pe contrasens care circula regulamentar. Agenţii au făcut de două ori semn maşinii respective să oprească", a declarat Coarnă pentru pressalert.ro.
Liderul de sindicat a catalogat afirmaţiile lui Alin Popoviciu, legate de scandal, ca fiind “dovezi de aroganţă şi dispreţ. Prin declaraţiile sale a încercat să inducă în eroare opinia publică cu coloana oficială. Nu era nici o coloană oficială. Mă derenjează că şefii noştri din Poliţie pleacă prea uşor urechea când primesc un telefon şi cer demisia poliţiştilor. După incident, poliţistului mai tânăr, care a primit în ultimii ani calificative de foarte bine, i s-a cerut de către şefi să-şi dea demisia din Poliţie!".

Niciun comentariu: