vineri, 20 aprilie 2012

MRU INCEARCA SA SCAPE DE MOTIUNEA DE CENZURA CARE-I PROVOACA EMULATIE!

 
În timp ce mimează independenţa la televizor
Ungureanu, în vizită la partidele de la Putere ca să-l scape de moţiune.
 

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a participat, joi, la şedinţa Partidului Democrat Liberal. Este prima oară când Ungureanu este văzut la o şedinţă a PDL.
Până acum, premierul a mai asistat la întâlniri ale coaliţiei guvernamentale, care aveau loc la Palatul Victoria.
Ungureanu nu a stat mai mult de jumătate de oră la întâlnirea din Modrogan la care au mai participat Emil Boc, Ioan Oltean şi Roberta Anastase.
Tema discuţiilor a constituit-o moţiunea de cenzură depusă miercuri de USL. Ungureanu urmează să meargă azi şi la şedinţele UNPR şi UDMR, având programate de asemenea discuţii cu reprezentanţii minorităţilor naţionale.
Primul-ministru încearcă să se asigure că are susţinere parlamentară, în condiţiile în care coaliţia de guvernământ a pierdut joi majoritatea la Senat, iar cea de la Camera Deputaţilor este una destul de fragilă.
"Scopul acestor întâlniri îl reprezintă stabilirea unor poziţii comune, ca reacţie la moţiunea de cenzură depusă în Parlament, precum şi pregătirea momentului politic important pe care îl va reprezenta susţinerea discursului în plenul Parlamentului de către preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, în data de 25 aprilie, cu ocazia vizitei pe care acesta o va face în România", a precizat Biroul de presă al Guvernului.

Niciun comentariu: