luni, 2 aprilie 2012

TRAGEDIE :UN AVION CU PESTE 40 DE PERSOANE LA BORD S-A PRABUSIT IN SIBERIA!

Tragedie
Un avion cu peste 40 de persoane la bord s-a prăbuşit în Siberia.
 

Un avion de tip ATR-72 cu 43 de persoane la bord s-a prăbuşit luni în Rusia în regiunea Tiumen, în Siberia, a anunţat agenţia Interfax. Centrul Regional de Urgenţă din Ural raportase că toate persoanele de la bord au decedat, dar se pare că există şase supravieţuitori.
Un avion de tip ATR-72 cu 43 de persoane la bord s-a prăbuşit luni în Rusia în regiunea Tiumen, în Siberia, a anunţat agenţia Interfax citând Ministerul pentru Situaţii de urgenţă, relatează AFP.
"Avionul a decolat de pe aeroportul Roşcino, în apropiere de Tiumen, către Surgut (tot în Siberia, n.red.). Potrivit datelor preliminare, acesta avea la bord 39 de pasageri şi patru membri ai echipajului", a declarat o purtătoare de cuvânt a agenţiei.
Conform ItarTass, echipele de salvare au ajuns la faţa locului. Din primele informaţii, un incendiu a izbucnit imediat după prăbuşire. S-au găsit deja 11 cadavre, dar se pare că ar fi şi 10-12 supravieţuitori, după ce iniţial se Centrul Regional de Urgenţă din Ural raportase că toate persoanele de la bord au decedat.
Potrivit agenţiei Interfax, care citează ministerul, au fost găsite 16 cadavre şi 12 supravieţuitori la locul catastrofei. "În acest moment au fost găsiţi 12 supravieţuitori, care au fost transportaţi la spitalul din Tiumen", a declarat o purtătoare de cuvânt a ministerului.
"Avionul a decolat de pe aeroportul Roşcino, în apropiere de Tiumen, către Surgut (tot în Siberia, n.red.). Potrivit datelor preliminare, acesta avea la bord 39 de pasageri şi patru membri ai echipajului", a declarat purtătoarea de cuvânt.
Avionul a dispărut de pe radare în jurul orei 5.05 (ora Rusiei), în timp ce se afla în apropiere de aeroportul Tyumen. ATR-72 este un avion dezvoltat în anii 80 în Franţa, poate avea la bord 78 de persoane şi era folosit mai ales în transportul regional.

Niciun comentariu: