luni, 29 octombrie 2012

EURODEPUTATUL SECURIST STOLOJAN ATAC LA PREMIERUL PONTA:TRAIAN BASESCU NU AR TREBUI SA-I DELEGE ATRIBUTII LUI VICTOR PONTA,PENTRU A DISCUTA LA BRUXELLES PERSPECTIVA FINANCIARA 2014-2020,DEOARECE (SIC)BASESCU ESTE CALIFICAT PENTRU ACEASTA!


Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a susţinut, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Băsescu nu ar trebui îi delege atribuţii premierului Victor Ponta, pentru a discuta la Bruxelles despre perspectiva financiară 2014-2020, deoarece şeful statului are o altă credibilitate şi calificare.
"Cred că preşedintele Băsescu, la ora actuală, nu numai că are o cu totul altă credibilitate la nivelulul Consiliului European decât domnul Ponta, care se află încă sub suspiciunea plagiatului pentru teza dânsului care, sigur, în România are o prea mică valoare din moment ce văd că dânsul are o încredere destul de ridicată din partea cetăţenilor din România. Ceea ce în România nu prea are valoare, la nivelul instituţiilor europene şi al statelor membre are mare valoare", a spus europarlamentarul. El a făcut aceste declaraţii, întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu ar trebui să îi delege atribuţii premierului Victor Ponta pentru a discuta la Bruxelles despre perspectiva financiară 2014-2020. Potrivit acestuia, nu numai că preşedintele Băsescu are o credibilitate mai mare decât Ponta la nivelul instituţiilor europene, dar şi calificarea mai mare decât pentru a discuta problemele legate de perspectiva financiară 2014-2020.

Niciun comentariu: