duminică, 14 octombrie 2012

DESI CRISTIAN SIMA ESTE UN SUSTINATOR INFOCAT DE AL LUI BASESCU,COD"TOMA CARAGIU",THEODOR STOLOJAN II IA APARAREA.STIE EL DE CE!


Desi Cristian Sima este un sustinator declarat al presedintelui Basescu, iar publicatia detinuta pana de curand de acesta, HotNews.ro, e cunoscuta pentru politica editoriala pro-PDL, europarlamentarul democrat liberal Theodor Stolojan susţine că brokerul disparut nu are legături cu PDL. Mai mult decat atât, Stolojan vede situatia in termeni oarecum uzuali, declarand ca si brokerul, şi păgubiţii şi-au asumat nişte riscuri specifice pieţei investiţiilor, transmite Ziare.com.
Nu avea legături (cu PDL), eu nu ştiu nimic şi nici nu cunosc. Poate să fi fost vreun investitor care sa fi fost membru al PDL. Nu l-am cunoscut, dar, urmărind ce s-a întâmplat, vă pot spune că dânsul n-a facut decât ce au facut şi alţi oameni foarte inteligenţi, lucrând în acest sector de investitii financiare: au crezut că pot stabili evoluţia viitoare a rezultatelor bursei şi au riscat foarte mult", a declarat Stolojan, sâmbătă seara, invitat la Romania Tv. Referindu-se la investitorii care reclamă că au pierdut banii din cauza fostului şef al Bursei Sibiu, Stolojan a opinat că "lucrurile au stat foarte simplu: au avut încredere in Sima, au intrat în operaţiuni cu risc pe care şi le-au asumat, au câştigat sau au pierdut, aceasta este evoluţia pe piaţa investiţiilor."

Niciun comentariu: