marți, 14 august 2012

VICEPRESEDINTELE PNL RELU FENECHIU IL AATAC DUR LA BASESCU:SA INCETEZE CU INSTIGARAREA INSTITUTIILOR IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN!


Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a susţinut, luni, că preşedintele suspendat Traian Băsescu ar fi cel care instigă instituţii ale statului împotriva poporului şi încearcă în acest fel “o lovitură de stat“, acuzând mutarea competiţiei politice “pe terenul justiţiei“.
“Traian Băsescu îşi foloseşte acum toate resursele instituţionale, bineînţeles informale, pentru a rămâne la putere împotriva voinţei a opt milioane de români. De fapt, acum asistăm la o încercare de lovitură de stat, pe care o încearcă Traian Băsescu“, a susţinut Fenechiu. El a declarat că preşedintele suspendat ar instiga instituţii ale statului împotriva unor categorii de cetăţeni în scopul de a stârni frica. “Constatăm că ultima soluţie la care Traian Băsescu recurge în aceste zile este să stârnească frica. Frica este singura armă pe care Traian Băsescu o mai mare la dispoziţie după ce 7,5 milioane de români i-au spus să plece acasă. Frica nu are ce căuta în democraţie, se ştie că regimurile dictatoriale sunt cele care au dorit să supravieţuiască prin propagarea unui sentiment de teamă, dar toate au sfârşit prin a fi înlăturate. (…) Îi cerem ferm lui Traian Băsescu să înceteze cu instigarea instituţiilor statului împotriva propriului popor, să înţeleagă că nu există nicio instituţie a statului mai puternică decât opt milioane de români”, a susţinut Fenechiu.

Niciun comentariu: